Banes Motor České Budějovice
10.06.2015, Miroslav Mayer

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY HC ČESKÉ BUDĚJOVICE,

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Zasedala Správní rada HC České Budějovice a vydala zápis ze svého zasedání.

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY HC ČESKÉ BUDĚJOVICE, z.s. (dále jen „HC“)

ze dne 5.6.2015

Přítomni:

  • Milan Janoušek

  • Jan Ryba

  • Milan Šesták

  • Aleš Kotalík

Jednání Správní rady zahájeno v 12:00 hodin dne 2.6.2015.

  1. Účetní závěrka

    Správní rada projednala účetní závěrku spolku za sezónu, kdy se podařilo v sezoně 2014/15 udržet vyrovnané hospodaření a spolek hospodaří v černých číslech.

    Zároveň se podařilo udržet finanční prostředky získané z narovnání s Mountfieldem do nové sezóny, jako základ rozpočtu.

    V druhé polovině měsíce června zahájí společnost BDO CB, s.r.o. audit hospodaření spolku.

  2. Valná hromada

    Správní rada projednala a schválila, termín konání řádné valné hromady spolku HC České Budějovice na 31.8.2015.

    K posunu předpokládaného termínu konání řádné valné hromady došlo na základě skutečnosti, že jedním z projednávaných bodů valné hromady je zpráva auditora, tento by zřejmě v červnu ještě nebyl k dispozici.

5.) Trenérská rada

Trenérská rada následně projednala následující body:

  1. Trenérská rada doporučila účast hlavního trenéra staršího dorostu Martina Všetečky na Mezinárodním trenérským sympoziu IIHF 2015, správní rada návrh schválila.

  2. Trenérská rada projednala a doporučila vyhovět žádosti hráčů Matěje Šafáře a Šimona Masopusta o umožnění hostování v HC Tábor, správní rada schválila.

  3. Trenérská rada projednala a doporučila vyhovět žádosti hráčů Tomáše Vochozky a Vojtěcha Brabce o umožnění hostování v HC Třinec, správní rada schválila.

  4. Trenérská rada projednala a doporučila vyhovět žádosti hráče Petra Vojtěcha Buchty o umožnění hostování v IHC Písek, správní rada schválila.

  5. Trenérská rada doporučila vyhovět žádosti Vedoucích SPS I. a II. o přeřazení dvou hráčů o kategorii výše v rámci letní přípravy, jedná se o V. Nedorosta, T. Cibulku. Případné postaršení hráčů pro soutěžní období projedná trenérská rada na základě návrhu trenérů a vedoucích SpS I., SpS II. po předsoutěžní přípravě na ledě na konci měsíce srpna.

  6. Trenérská rada reagovala na četné žádosti hráčů o uvolnění z tréninku, včetně reakcí trenérů, jak mají postupovat. Trenérská rada zaujala následující stanovisko:

  • Hráči kategorie starší žáci, a SCM nebudou uvolňováni z důvodu jiných aktivit, týdenní tréninkový cyklus je důležité z pohledu komplexní přípravy a tréninku hráče dodržet (důvody omluvy: zdravotní, rodinné, škola, atd.)

  • Hráči kategorie mladší žáci a níže je možné uvolnit hráče po domluvě s trenérem, sportovní aktivity mimo klub doporučujeme plánovat max. 1xtýdně.

  1. Trenérská rada doporučila nové garanty, specializované trenéry:

  • Trénink obránců – Ladislav Kolda

  • Trénink útočníků – Martin Štrba

  • Trénink brankařů - Stanislav Hrubec

6.) Dresy

Správní rada rozhodla, že do příští sezóny nastoupí klub v jednotných dresech MOTOR, nejedná se o malou částku, výraznou část prostředků má klub již zajištěnou. Nicméně osloví partnery o přispění, rodiče s žádostí o podporu při získávání sponzorů.

Prezident Správní rady Milan Janoušek ………………………………..

Viceprezident Správní rady Aleš Kotalík……………………………….

Člen Správní rady Milan Šesták ……………………………………….

Člen Správní rady Jan Ryba …………………………………………..

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....