Banes Motor České Budějovice
06.10.2014, Miroslav Mayer

Proběhly první speciální tréninkové jednotky

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Ve středu se poprvé rozjely tréninkové aktivity. Odehrávali se v rozvičovně Budvar arény a na ledě. Tréninků se zúčastnili i hráči jiných klubů.
Mezi prvními účastníky speciální tréninkové jednotky Power Skateru byli hráči Daniel Kotous a Matyáš Filip. Pod dohledem trenéra Martina Všetečky se učili propnutí odrazové nohy, procvičovali nácvik odrazu pomocí flowinu a samozřejmě nechyběla práce na skateru.

Druhá speciální tréninková jednotka Hockey Defensive Skills probíhala na ledě pod vedením trenérů Aleše Dvořáka, Lukáše Chaloupky a Rostislava Kadlece. Jako první si činnost obránců nacvičovali hráči ročníku 2002 až 2004 v počtu 8 hráčů. Této jednotky se také zúčastnil hráč HC Vimperk.
Velice nás těší, že začínají mít zájem hráči také z jiných klubů.
Po mladších hráčích si šli zdokonalit obrannou činnost také ročníky 1999 až 2001 v počtu šesti hráčů. Obě kategorie nacvičovali techniku bruslení, vedení kotouče, koordinaci pohybů s kotoučem a bez kotouče, užité bruslení – obraty, změny směrů a střelbu.

První den speciálních tréninkových jednotek hodnotíme jako úspěšný. Spokojenost byla jak na straně trenérů, tak na straně hráčů. Za spolupráci všem zúčastněným děkujeme a těšíme se na další tréninky s Vámi.

Ve fotogalerii si můžete prohlédnout foto ze speciálních tréninků.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....