Banes Motor České Budějovice
04.10.2014, Michal Špírek

Prodej kalendáře zahájen za účasti Straky a Vráblíka

ČESKÉ BUDĚJOVICE — V pátek 3. října odstartoval prodej motoráckého charitativního kalendáře. První kupující navíc mohli využít přítomnosti Josefa Straky a Romana Vráblíka a nechat si novinku z nabídky fanshopu podepsat. Pokud jste v pátek pro kalendář přijít nemohli, tak nezoufejte - napravit to můžete každý všední den, kdy pro vás má fanshop otevřeno od 13 do 18 hodin.

Luxusní fotografie hráčů a fanoušků Motoru od fotografa Václava Petrovitze se objevily na charitativním kalendáři, který je od 3. října k zakoupení ve fanshopu Motoru. Limitovaná edice překrásných motoráckých kalendářů má hned několik výhod. Předně jeho zakoupením přispějete na charitativní projekt Sdružení Filipa Němce, peníze budou použity na zakoupení automobilu se speciální úpravou pro přepravu osob se zdravotním postižením. Za druhé budete mít dokonalý přehled o všech zápasech Motoru v sezoně 2014-15, nepropásnete narozeniny žádného člena týmu, ani kulatiny žádné z legend klubu. Ale hlavně, budete mít doma opravdu překrásný sezónní kalendář s nádhernými fotografiemi. Cena kalendáře je 300 Kč, počet kusů je omezený, tak s koupí neváhejte.

Že o kalendář je a bude zájem potvrdil hned první den prodeje. Za přítomnosti útočníka Josefa Straky a obránce Romana Vráblíka si v páteční podvečer přišli do fanshopu pro kalendář první fandové. A Straka s Vráblíkem se jim ochotně podepisovali či se nechali zvěčnit na společnou fotku. Sám Straka si kalendář ČEZ Motor pochvaluje: "Je to podařené, dobrý nápad a navíc jde výtěžek z prodeje na charitu, takže je to pro dobrou věc. Doufám, že se prodá všechno a přinese to pomoc potřebným."

I Straka je na jedné z fotografií v kalendáři vyobrazen, ale při pózování se českobudějovický kapitán moc nenadřel. "Já jsem to focení měl hodně rychlé, jiní kluci byli před objektivem déle. U nás se dvakrát cvaklo a za pár minut bylo hotovo. Asi jsme hodně fotogeničtí, tak to možná bylo i tím," dodal se smíchem Straka. "Já to měl také rychlé, naštelovali nás tam, trochu jsem se upravil, abych nějak vypadal a bylo," pobaveně vzpomínal Vráblík. Hráči ale neměli přesnou představu, jak po zásahu počítačových programů bude výsledná fotomontáž vypadat. "Nevěděli jsme přesně, co z toho bude. Je vidět ten svět počítačů, některé kluky tam hodně upravili, ve skutečnosti vypadají hůř," popichuje spoluhráče Straka. Ani v jeho domácnosti nebude kalendář chybět: "Já ho určitě vezmu rodičům a asi i domů, abych měl nějakou památku."

Fotky z prvního dne prodeje kalendáře za účasti Straky a Vráblíka naleznete ve fotogalerii.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....