Banes Motor České Budějovice
01.10.2014, Klub

Luboš Rob naděloval v dětském domově

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Každoročně se zástupci Motoru chodí podívat za dětmi do dětského domova v Boršově nad Vltavou. Letos absolvoval návštěvu mezi dětmi Luboš Rob. Dětem přinesl nejen permanentky, které věnoval Václav Prospal, ale také další vstupenky a něco na zub.
Už v létě projevil odchovanec našeho klubu Václav Prospal přání věnovat několik permanentních vstupenek na charitativní účely. K předání už došlo v domově důchodců v Hluboké nad Vltavou a další pak putovaly za dětmi do dětského domova v Boršově nad Vltavou. Tam je byl za klub předat Luboš Rob, který s radostí odpovídal na četné dotazy dětí. "Bylo to fajn, děti jsou tady bezprostřední a pro nás, kteří jsme měli v životě trochu víc štěstí, je to to nejmenší, co můžeme udělat," usmíval se hokejista. Sám dětem ještě koupil s jedním z klubových sponzorů Tomášem Prchalem další vstupenky a navíc přivezli i pizzy a klubové perníčky. Hokejovou návštěvu vítal s otevřenou náručí i ředitel domova Miroslav Kouřil. "Na hokej jezdí děti moc rády, je to pro ně i pro nás velmi příjemné rozptýlení. Motoru budeme fandit ze všech sil," vyprávěl pan ředitel s úsměvem.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....