Banes Motor České Budějovice
07.03.2003, David Schlegel

Musíme začít s čistou hlavou, tvrdí Pařízek

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - České Budějovice začaly čtvrtfinálovou sérii dvěma porážkami na Spartě. Oba zápasy vyvolaly spoustu emocí, ovšem na výsledku to nic nezmění. "Musíme oba zápasy na Spartě hodit za hlavu a začít zase od začátku. Myslím, že na Spartu herně máme. Když doma dvakrát vyhrajeme, dostaneme Spartu do úzkých. To je to, co potřebujeme," burcuje svůj tým generální manažer klubu Jaroslav Pařízek.
Od svého týmu bude vyžadovat, aby se soustředil výhradně na hokejovou stránku. "Nesmíme se rozptylovat věcmi okolo. Myslím, že jsme ukázali, že se Spartou můžeme hrát," říká generální manažer. V pátek v 16 hodin ještě nebyl nedělní třetí zápas série vyprodán, v pokladně zbývalo okolo 400 vstupenek. Ty se budou prodávat ještě v sobotním předprodeji od 13 do 18 hodin. V neděli a v pondělí se budou prodávat vstupenky na utkání, která se hrají v daný den od 13 do 17 hodin. Nedělní utkání bude na svém druhém programu vysílat Česká Televize a on-line přenos z nedělního i pondělního zápasu můžete sledovat na našich internetových stránkách.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....