Banes Motor České Budějovice
19.01.2014, Lukáš Dvořák

Vydražte unikátní dres AC Stadionu z retro zápasu s Mladou Boleslaví!

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Utkání, které mělo za úkol připomenout první českou ligovou soutěž. To byl souboj mezi týmy ČEZ Motor České Budějovice a BK Mladá Boleslav. Právě tyto celky odehrály vůbec první utkání v roce 1937 na slepém rameni řeky Malše a hrou v tehdejších úborech chtěly tuto událost znovu připomenout. Zápas v Budvar aréně sledovalo skoro tři a půl tisíce diváků, navíc byl živě přenášen kamerami ČT Sport. A vy teď máte možnost získat hrané dresy všech hráčů domácího celku!

Retro zápas měl od začátku historický nádech. Před samotným startem duelu totiž došlo k vyvěšení dresu Františka Mizery, legendárního útočníka tehdejšího AC Stadionu České Budějovice. Ten se tak zařadil pod strop Budvar arény k dalším velikánům jihočeského hokeje.

Do aukce nyní míří všechny hrané dresy z prvního lednového střetnutí. Samotná replika je vyrobena z toho nejkvalitnějšího materiálu, navíc jsou loga i čísla domácího celku vytvořena jako výšivky. Máte možnost vydražit všechny dresy, tedy i těch hráčů, kteří do retro utkání nakonec nezasáhli.

Pokud chcete mít i vy vzpomínku na unikátní souboj dvou celků, který kopíroval ten historicky první před 77 lety, neváhejte, zapojte se a vydražte si dres vašeho oblíbeného hráče českobudějovického Motoru. Celou aukci naleznete ZDE. Příležitost na získání hraných dresů máte do 20. února do 16 hodin.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....