Banes Motor České Budějovice
07.10.2013, Michal Špírek

OFFLINE s Dominikem Halmošim: Dovést Motor do extraligy je můj sen!

Zvláštnost na výstroji, rituál před zápasem či jakou partu tvoří budějovičtí gólmani. To jsou jen jedny z mnoha otázek, na které v offline rozhovoru odpovídal gólman Dominik Halmoši, kterého fanoušci zvolili za Hráče měsíce září.

OFFLINE ROZHOVOR S HRÁČEM MĚSÍCE: DOMINIK HALMOŠI

Halmoši nasbíral v hlasování v anketě Hráč měsíce září 74 % hlasů (více k anketě zde) a příznivci HC Motor mu tak mohli pokládat dotazy v offline rozhovoru.

A co v odpovědích gólmana mimo jiné zaznělo?

Opora budějovického mužstva je v klubu na ročním hostování z Plzně a jihočeské angažmá vnímá Halmoši jako velkou výzvu. Velice si cení mimo jiné i skvělé divácké podpory. "Atmosféru vnímám hodně a je senzační! A když slyším skandovat své jméno, tak je to opravdu úžasný pocit, zvedá mě to a pomáhá," odepisoval pětadvacetiletý gólman.

Fanoušci se už mohou těšit na Halmošiho novou brankářskou helmu. "Za čtrnáct dní bude hotová, snad se vám bude líbit," doufá hokejista, kterému vyhlášení Hráčem měsíce září udělalo velkou radost.

A Dominik Halmoši odpovídal i na dotaz ohledně svého nezvyklého příjmení. "Pochází nejpíše z Maďarska a znamená v překladu něco jako Ten který sešel nebo pochází z vrchu." S Motorem bude chtít ale Halmoši zamířit opačným směrem, k vrcholu. "V šatně rozhodně není člověk, co by si nepřál postoupit do extraligy. Ale teď hlavně řešíme, jak vyhrávat a hrát co nejlépe."

!!! KOMPLETNÍ OFFLINE ROZHOVOR S DOMINIKEM HALMOŠIM ZDE !!!
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....