Banes Motor České Budějovice
03.10.2013, Redakce

Motor a .A.S.A. uzavřeli partnerství

HC Motor České Budějovice je hrdý, že může oznámit uzavřené partnerství se společností .A.S.A. "Českobudějovický hokej byl na pokraji svého konce. Jsme moc rádi, že se nám ho podařilo zachránit a právě společnost .A.S.A. je jednou z hlavních, díky jejíž pomoci jsme toho byli schopni," spokojeně hodnotil uzavřené partnerství prezident klubu Roman Turek.
Společnost .A.S.A. je velkým hokejovým fanouškem a je stabilním partnerem českobudějovického hokeje. V Českých Budějovicích působí .A.S.A. od roku 2001 a zajišťuje zde své profesionální služby nejen pro město, ale také pro průmyslové podniky i živnostníky. Mezi tyto služby patří zejména svoz komunálního odpadu, separace odpadu a odvoz vytříděných odpadů k dalšímu zpracování. V rámci svých sponzorských aktivit, dlouhodobě zaměřených na podporu charity, kultury a sportu, podporuje .A.S.A. právě i českobudějovický hokej, jehož tradice sahá hluboko do minulosti a díky společnému partnerství určitě i daleko do budoucnosti.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....