Banes Motor České Budějovice
10.02.2013, HC MOUNTFIELD

Klub podpoří zlevněním vstupenek do konce základní části hlad po hokeji!

Hokejový HC MOUNTFIELD pro zbývající čtyři domácí utkání do konce základní části upravuje nabídku jednorázových vstupenek! Vedení klubu navazuje na nastavení ticketingu před touto sezonou, kdy výrazně zvýhodnilo držitele permanentních karet. Permanentkáři za svou věrnost obdrželi možnost navštívit za vysoce zvýhodněnou cenu všech 26 utkání v základní části Tipsport extraligy. Naprosto stejnou zvýhodněnou nabídku nyní budou moci využít všichni příznivci a fanoušci. Vstupenky na sezení tak bude možné pořídit už od 110 Kč.

„Ve zbytku základní části půjde o hodně. Bojujeme o umístění v elitní desítce týmů postupujících do bojů play-off, kam bychom se rádi probojovali společně s našimi fanoušky a také si play-off spolu užili. Vedle tradiční podpory permanentkářů, kterých si nesmírně vážíme, bychom tak do ochozů Budvar Arény chtěli pozvat další co největší počet diváků, kteří by spolu s pravidelnými návštěvníky pomohli vytvořit ještě lepší atmosféru. Pro zbývající čtyři domácí utkání v základní části jsme tak rozhodli upravit nabídku jednorázových vstupenek,“ uvádí Ing. Zdeněk Blažek, předseda představenstva a generální manažer klubu.

Vstupenky na sezení od 110 Kč do 180 Kč

Extraligový HC MOUNTFIELD do konce základní části čekají čtyři domácí utkání. Na ledě Budvar Arény budou Jihočeši hostit 13. února Chomutov, 15. února Třinec, 22. února Zlín a 26. února Slavii Praha. Vedení klubu se pro tyto zápasy rozhodlo upravit nabídku jednorázových vstupenek do podoby, kterou mohli využít všichni příznivci při zakoupení základní permanentky pro celou hokejovou sezonu. Jednorázové vstupenky na sezení tak místo 220 Kč, 180 Kč a 150 Kč nyní bude možné pořídit za 180 Kč, 140 Kč a 110 Kč. Vstupenky na stání zůstávají v ceně 100 Kč.

Nabídka vstupenek není omezená a je platná do případného vyprodání kapacity Budvar Arény. Příznivcům, kteří vstupenky již zakoupili v internetové rezervaci, bude rozdíl mezi vstupenkami vrácen při vyzvednutí vstupenek v sekretariátu klubu v den utkání.

Vstupenky na jednotlivá utkání jsou v prodeji vždy v den utkání od 13:00 hod. na všech pokladnách Budvar Arény. Mimo den utkání je možné využít internetové rezervace.

Nabídka jednorázových vstupenek do konce letošní základní části byla nastavena totožně jako cena 1 utkání při zakoupení základní permanentky. Ještě dalšího zvýhodnění se navíc za svou věrnost dočkali příznivci vlastnící Věrnostní (loňská sezona) a Extra Věrnostní (4 a více sezon).

Zvýhodněná nabídka jednorázových vstupenek

Kategorie / Typ1. kategorie2. kategorie3. kateogie4. kategorie (stání)
Zvýhodněná cena*180 Kč140 Kč110 Kč100 Kč
Základní cena220 Kč180 Kč150 Kč100 Kč
Děti
do 130 cm / 6 let
zdarma (bez nároku na sedadlo)

* speciální nabídka platná pro domácí utkání od 13.2. do 26.2.2013 včetně.

Přejděte na více informací o permanentních kartách na hokejovou sezonu 2012/2013.

Rozdělení kategorií vstupenek a permanentekSektory
1. kategoriedlouhé strany (sezení)A2, A3, A4, C3, C4, C5
2. kategorierohové sektory (sezení)A5, A6, B2, B3, B5, C1, C2, C6, C7, D1
3. kategoriesektory za brankami (sezení)B3, D2
4. kategoriestáníD5
Fanklubsektory za brankou (sezení)D3, D4
  • Prodej vstupenek na domácí utkání HC MOUNTFIELD probíhá vždy v den utkání od 13.00 hodin.
  • Prodej vstupenek probíhá i internetovou rezervací - Bližší podrobnosti nalezenete zde.
  • Informace o permanentních vstupenkách naleznete zde.

Prodej vstupenek na pokladnách Budvar Arény

Pokladna č. 1sektory A + B
Pokladna č. 2sektory C1 až C3
Pokladna č. 3sektory C4 až C6
Pokladna č. 4sektor C7, sektory D a místa k stání
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....