Banes Motor České Budějovice
13.10.2012, Petr Novotný

Nový fanshop otevře autogramiáda

Nikdy tady nic podobného nebylo. Až teď. HC MOUNTFIELD představuje další krok, jak chce potěšit své příznivce. Před zápasem s Karlovými Vary otevře nový fanshop, který právě teď připravuje v prostorách občerstvení na druhé ledové ploše. Slavnostní otevření za účasti předsedy představenstva a generálního manažera klubu HC MOUNTFIELD Zdeňka Blažka začne v neděli 14. října v 15 hodin.

„V Českých Budějovicích nikdy podobný fanshop neexistoval, proto bychom rádi pozvali všechny příznivce naše klubu, aby na zápas s Karlovými Vary přišli dříve a podívali se na novinky, které pro ně budou připraveny,“ zve příznivce vedoucí marketingu Radek Papáček.

Nový obchod s merchandiseovým zbožím si klade za cíl nabídnout fanouškům větší komfort při nakupování suvenýrů a zboží svého oblíbeného klubu. Už při otevření budou připraveny k prodeji kolekce nového oblečení v sériích ORIGINALS, EXCLUSIVE a RETRO. Vedle toho i celá řada dalších suvenýrů nebo dresů.

V úvodní den budou před zápasem fanouškům zboží prodávat i hráči, kteří se kvůli zranění nebudou moci zapojit do hry v zápase s Karlovými Vary. Koupit si tričko, plakát nebo dres, budou moci zájemci z rukou Jakuba Kováře a dalších hráčů. Prvních čtyřicet návštěvníků také dostane dárky s klubovými suvenýry a slevové vouchery na nákup v nové prodejně.

A nově zakoupené věci si budete moci nechat i podepsat, protože před zápasem proběhne i autogramiáda vybraných hráčů.

TAKŽE NEZAPOMEŇTE! V NEDĚLI V 15 HODIN!

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....