Banes Motor České Budějovice
10.10.2012, Petr Novotný

Jak jsme pro vás fotili novou kolekci ve fanshopu

Jeden fotograf, dvě modelky, pět hokejistů a dvě hodiny času. Podívejte se, jak jsme pro vás fotili novou kolekci. Tu už brzy najdete ve fanshopu a na e-shopu HC MOUNTFIELD!

Normálně v té místnosti vznikají rozhovory před i po utkání. Trenéři se tam vyjadřují k průběhu zápasů a novináři se ptají na nejnovější poznatky. My jsme ji tentokrát využili jinak. Fotograf ji se svým vybavením na dvě hodiny proměnil na fotoateliér, ve kterém vznikaly obrázky nové kolekce oblečení pro fanoušky HC MOUNTFIELD.

Pětice extraligových hokejistů českobudějovického klubu Jakub Kovář, Aleš Kotalík, Rastislav Dej, Roman Vráblík a Rudolf Červený vystřídala povely trenéra Petera Draisaitla, které k nim doléhaly o několik málo okamžiků dříve, za příkazy profesionálního fotografa Vildy a na několik desítek minut se hráči proměnili v modely, kteří prezentovali mikiny a trička nových pánských kolekcí Exclusive, Retro a Original, které budou v prodeji v nově otevřeném Fanshopu a e-shopu HC MOUNTFIELD.

A protože HC MOUNTFIELD myslí i na své fanynky, nové oblečení z dámské kolekce ukázaly modelky Karolína a Gabriela. TAK NEZAPOMEŇTE. UŽ V NEDĚLI V NOVÉM FANSHOPU!

Fotit jen tak? To tedy ne. Brankář jakub Kovář si vyžádal k focení i doplňky. Jedním z nich byl telefon a druhým pak lahev s vodou, ze které na jedné z fotek pije.


Jakub Kovář: Jak to dopadlo? Fotograf: Celkem to jde. Jak se povedly právě jeho fotky, chtěl vědět každý ze čtvrtečních modelů.


Trochu k sobě holky...


...a teď zase ke mě. Povely fotografa byly jasné. A řídili se jimi i modelky Karolína s Gabrielou.


Zaostřit, zaměřit a vyfotit. S každou fotkou si dokázal fotograf Vilda vyhrát. A kameraman všechno zaznamenal, aby z focení nové kolekce mohlo vzniknout i video.


Aleše se nebojte a jen pěkně blíž k němu. Účel byl jasný. Jinak by se nevešli všichni tři do záběru.


Velká hlava, malá čepice. Před každým snímkem muselo dojít k úpravě oblečení. Rastislav Dej si s ním dokázal vždy hodně vyhrát.


Nenechte se mýlit. Kateřina Kyselová z klubového managementu se nedrží za hlavu protože, by modelky nedokázaly správně zapózovat. Ty s tím naopak žádný problém neměly a prodlevy mezi jednotlivými snímky byly minimální.


Stoupněte si sem a ani se nehněte. Fotograf byl prostě neoblomný.


A jak tvrdý je puk poznal Rastislav Dej, který ho poobědval.


Ještě fotka poslední mikiny v podání Rastislava Deje a pak už se jde fotit dámská kolekce.


Hmmmm. Vypadá to dobře. Každý záběr procházel pečlivým zkoumáním


A blíží se závěr. Na ten přišel zapózovat s hokejkou a rukavicemi i Rudolf Červený.


A takhle vznikla top fotka tohoto článku a další záběry.

A takhle to dopadlo



Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....