Banes Motor České Budějovice
02.10.2012, Michal Špírek

Hráčem měsíce jste zvolili Jiřího Šimánka! Pokládejte mu dotazy v offline rozhovoru

Č. B u d ě j o v i c e - Fanoušci HC MOUNTFIELD mají jasno - v září je svými výkony nejvíce zaujal kapitán českobudějovického celku Jiří Šimánek. Nyní se tak můžete sami zeptat Šimánka na to, co vás zajímá! Svojí otázku můžete spojit třeba i s gratulací k narozeninám - útočníkovi bude 6. října 34 let.

Hráč měsíce září: Jiří Šimánek

Statistiky hráče za dané období:
Zápasy: 7
Branky: 4
Asistence: 1
+/-: +1
Trestné minuty: 6

V hlasování v anketě Hráč měsíce, uspořádaném na sociální síti Facebook, hlas lidu zazněl zcela jednoznačně: Jiří Šimánek dostal 68 procent hlasů fanoušků, na druhém místě byl Peter Frühauf se dvanácti procenty, obránce Romana Vráblíka si vybralo šest procent hlasujících.

Čím Šimánek zaujal? Sedm úvodních zápasů sezóny ukázalo, proč si mužstvo zvolilo za kapitána právě českobudějovického patriota. Jiří Šimánek byl na ledě vidět, v prvním útoku nastupoval po boku Aleše Kotalíka, elitní formaci pak nejčastěji doplňoval Robin Soudek. Šimánek se střelecky poprvé prosadil ve třetím kole, když v 58. minutě utkání s Libercem dovezl puk do opuštěné branky a zvýšil na 4:1. Hvězdný zápas odehrál českobudějovický útočník v Pardubicích, po kterém byl dokonce zvolen Hráčem extraligového kola. Dvěma brankami se podílel na výhře 3:2, když rozhodl přesnou střelou třináct vteřin před koncem. Proti Spartě pak Šimánek asistoval na vítězné brance Frühaufa. Zatím poslední gól vsítil útočník, který 6. října oslaví 34. narozeniny, v nedělním zápase s Kladnem, když v přesilovce dorážkou z pádu jen mírnil vítězství hostů.

Jiří Šimánek se tak stal Hráčem měsíce září a my vám přinášíme jedinečnou možnost se hráče zeptat na to, co vás zajímá:

!!! OTÁZKY NA JIŘÍHO ŠIMÁNKA POKLÁDEJTE ZDE !!!

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....