Banes Motor České Budějovice
11.05.2012, Petr Novotný

Jakub Marek tipuje výhru a lehký zápas

Č. B u d ě j o v i c e - Proti Lotyšsku tipoval Michal Švihálek výhru. A trefil se. Sice nebyla tak vysoká, jak očekával, ale i tak nebyl daleko od výsledku. V pátek odpoledne čeká na české hráče duel s Itálii a tipnout výsledek si zkusil mladý útočník Jakub Marek. Jak vidí výsledek zápasu on? Zcela jednoznačně: Češi si podle něho s chutí zastřílí a vyhrají 5:2.

Tip Jakuba Marka na zápas s Itálií – 5:2

Díval jsem se na včerejší utkání s Lotyšskem a musím říct, že český tým se už herně zvedl a utkání se mu povedlo. Kdybych si tedy měl tipnout utkání s Itálií, vidím to tak, že se Češi navážou na výkon proti Lotyšsku a konečně si na turnaji užijí lehčí utkání, kde se nebudou muset stresovat a bát se o výsledek. Vyhrají 5:2.

Tip redakce – 6:1

Jak popisoval Jakub Marek, Češi se opravdu už začínají zvedat a jejich výkony naznačují, že by zápas proti Itálii nemusel být nijak těžkou záležitostí. Tým by si v něm měl zvednout sebevědomí, co se zakončení týče. Vyhraje. Vyhraje jednoznačně a to výsledkem 6:1.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....