Banes Motor České Budějovice
10.05.2012, Matěj Mayer

Podle Michala Švihálka Češi porazí Lotyšsko

Č. B u d ě j o v i c e - Další zápas základní skupiny čeká české hokejisty ve čtvrtek, kdy se utkají s týmem Lotyšska. Zápas s tímto soupeřem by neměli naši hokejisté podcenit, protože Lotyši porazili Itálii i Německo. Bez bodu odešli pouze ze zápasu s Ruskem. Čeští hráči rozhodně potřebují napravit dojem z dosavadních zápasů a proti Lotyšsku by tedy měli určitě zvítězit. Výsledek zápasu se pokusil uhádnout Michal Švihálek.

TIP Michala Švihálka na zápas Česko - Lotyšsko

Výhra 5:2

Lotyšsko by mělo být pro Čechy týmem, který by měli porazit. Jejich tým je z většiny poskládán z hráčů Dinamo Riga, což by mohla být výhoda zejméná kvůli sehranosti. Přesto si myslím, že náš tým již chápe důležitost situace a zápas jednoznačně vyhraje i díky výkonu Kuby Kováře, který na šampionátu chytá výborně. Jako výsledek zápasu bych tipoval 5:2 pro náš tým.

TIP redakce www.hokejcb.cz

Výhra 4:1

Českým hokejistům už nezbývá jiná možnost než ukázat českým fanouškům, že máme skutečně kvalitní tým schopný dosáhnout úspěchu. Právě v zápase s Lotyšskem by mohli červenobílí předvést konečně hokej dobré úrovně a připsat si tři body do tabulky za výhru 4:1.

Sociální sítě

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....