Banes Motor České Budějovice
06.12.2011, Radek Papáček

AUKCE DNES KONČÍ: Dres Františka Ptáčka z 1.000 utkání

V aukci je originální hraný dres, ve kterém hokejový obránce František Ptáček nastoupil ke svému jubilejnímu 1.000 utkání v české nejvyšší soutěži. Stal se tak teprve druhým hokejistou v historii extraligy, který tuto magickou hranici pokořil. Dres pro tento výjimečný zápas na pravé straně hrudi zdobí speciální emblém s číslovkou 1000 určený pouze pro tento zápas. Mety 1000 utkání českobudějovický obránce František Ptáček dosáhl v zápase HC MOUNTFIELD - PSG Zlín dne 27.11.2011.

Vyvolávací cena dresu je 2 000 Kč a aukce končí ve čtvrtek 8.12.2011 v 16:00 hod.

PŘEJDĚTE NA AUKCI DRESU


1.000 zápas Františka Ptáčka v obrazech


Před utkáním se Zlínem k jubilejnímu 1.000 utkání Františku Ptáčkovi gratuluje František Joun, generální manažer HC MOUNTFIELD.


Z rukou zástupců klubu František Ptáček převzal zleva dres se symbolickou číslovkou 1000, skleněnou památeční plaketu a luxusní hodinky s věnováním. Zástupci Fanclubu mu pak ještě navíc předali dort.


Mezitím, co se on sám připravoval na úvodní vhazování, mohli diváci na multimediální kostce sledovat medailonek Františka Ptáčka, připravený speciálně pro jubilejní zápas.


František Ptáček, jak je jeho zvykem – naplno soustředěn na hru během utkání. Jeho dres zdobí na pravé přední straně zvláštní emblém s číslovkou 1000.


Po konci utkání si František Ptáček sám půjčil od moderátora mikrofon a pozdravil všechny fanoušky v Budvar Aréně a připravil si příjemné překvapení: „Protože bych chtěl, abyste si radost z dnešního večera užili také se mnou, rozhodl jsem se tento speciální dres věnovat do internetové aukce…“


Následně se kapitán HC MOUNTFIELD přímo na ledové ploše vysvlékl ze speciálního dresu pro jubilejní 1.000 zápas a symbolicky jej tak věnoval do dražby na oficiálním webu hokejcb.cz

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....