Banes Motor České Budějovice
25.09.2011, Miroslav Mayer

Výsledky mládež - spokojenost

Č. B u d ě j o v i c e - Právě odehraný hokejový víkend mládeže lze označit za úspěšný. Juniorka vyhrála oba své zápasy a dostala se snad z nejhoršího. Starší dorost pokračuje ve své spanilé jízdě, když oba zápasy venku bez problémů vyhrál. Mladší dorost A poprvé letos prohrál a B dorost poprvé vyhrál. Hráčem víkendu se stává Luboš Rob, útočník staršího dorostu, který ve dvou zápasech získal pět bodů (3+2) a vede tak bodování svého mužstva.

Juniorka

Slavia nic nepředvedla

Ve čtvrtek přijela do Budvar arény Slavia Praha. Jihočeši věděli, že musejí v zápase vyhrát a zvednout se ze dna tabulky. Slavia jim to naštěstí ulehčila. V zápase fakticky nic pořádného nepředvedla. Největší šanci spálil Slávisté, když jeli dva sami na brankáře, ale Pavel Kantor jim zabránil ve skórování. Jinak byli domácí lepším týmem, ale až do poloviny zápasu mu trvalo dát branku. Pak Českobudějovičtí využili dvě přesilovky a dotáhli zápas do vítězného konce. Na konečných 3:0 dali branku v power- play.

Přetahovaná se šťastným koncem

Sobotním soupeřem juniorů bylo mužstvo Kladna. To Jihočechy v prvním kole doma porazilo a bylo potřeba mu porážku oplatit. Vstup do zápasu domácím vyšel. Po první třetiny to bylo 2:0, když domácí dali třetí branku, zdálo se vše jasné. Jenže Kladno zabralo a dokázalo vyrovnat na 3:3. Naštěstí Jihočeši znovu zabrali a dvě minuty před koncem dal Martin Sekera svůj druhý gól v zápase a nakonec to byla vítězná branky. Jihočeši tak vyhráli 5:3 a drží domácí neporazitelnost a v tabulce se šplhají výše.

Starší dorost

Loňské trable zapomenuty

Ve čtvrtek se Jihočeši představili na ledě svého neoblíbeného soupeře Letci Letňany. Loni měli s tímto soupeřem negativní bilanci a první třetina se nesla v podobném duchu. Domácí dali branku a vedli. Ve druhé části hry se Českobudějovičtí probrali a vzpomněli si na to co je letos zdobí. Třemi brankami otočili průběh zápasu a již nedali domácím šanci na korigování výsledku. Navíc v poslední minutě proměnili Jihočeši trestné střílení a zápas skončil jejich vítězstvím 4:1. Dva body v zápase zaznamenal Josef Krcho.

Nevídaná přestřelka v Mladé Boleslavi

V sobotu se hrálo v Mladé Boleslavi. Ze zápasu se nakonec stalo galapředstavení Jihočechů. Domácí sice ještě stačili odpovědět na první gól, ale to bylo z jejich strany vše. Jihočeši pomalu, ale jistě přidávali na obrátkách a nejvíce se jim dařilo v poslední třetině, kdy dali dokonce čtyři branky. Konečný výsledek 9:2 jasně zdůrazňuje převahu Jihočechů nad svým soupeřem. Tři body si v zápase připsal obránce Michael Kutiš. Jihočeši jsou v soutěži dál bez ztráty bodu!

Mladší dorost A

Tentokrát bez fanfár

Mladší dorost A narazil letos na prvního silnějšího soupeře a hned z toho byla první porážka. Jihočeši sice začali zápas s Libercem doma lépe, když Jan Bárta dal první gól, ale více branek již domácí dát nedokázali. Naopak Bílí Tygři se postupně rozehrávali a přidávali branku jednu po druhé až se skóre zastavilo na stavu 1:5. Jihočeši tak poprvé prohráli a mají tak důvod ke zlepšenísvé práce.

Mladší dorost B

První výhra v soutěži

Jihočeši byli po dvou kolech bez vítězství a s jedním bodem na kontě. To chtěli změnit a jejich soupeřem byl doma Dvůr Králové- Náchod. Týmu se vždy vydařil vstup do třetin. Na začátku každé dali domácí jednu branku, a protože žádnou nedostali, bylo z toho vítězství 3:0. Brankář domácích Luboš Kadlec udržel čisté konto a přispěl tak k prvnímu vítězství v sezóně.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....