Banes Motor České Budějovice
23.09.2011, Tisková zpráva

Těšte se, Tipsport Team míří do Českých Budějovic

Je tu další sezóna Tipsport extraligy a s ní i další ročník Tiphokejové5. Kočky z Tipsport Teamu už se nemohou dočkat, až budou při zápase v Tipsport Lounge na českobudějovickém stadionu dělat společnost pěti výhercům.

Vsaďte v Tiphokejové5, buďte mezi pěti nejlépe tipujícími a nechte se rozmazlovat od Tipsporťaček! Pokud uspějete, čeká na vás kromě pohodlného sledování hokeje z exkluzivního lóže ve společnosti sexy členek Tipsport Teamu také merchandising domácího týmu, věci na fandění, prohlídka zázemí stadionu a samozřejmě perfektní hokejový zážitek.

Holky vyjíždí poprvé v letošní sezóně do Českých Budějovic v pátek 23. září, kde se domácí utkají s pražskou Slávií. Zatímco hokejisté oprašují svoji výstroj a brousí brusle, Martina, Adriana a Gábina už chystají svoje sexy outfity a střevíčky.

„Pauza byla docela dlouhá. Už se moc těším na tu skvělou atmosféru a na fanoušky,“ říká Adriana „Navíc z Tipsport Lounge máte led jak na dlani, takže je to vždycky i super podívaná,“ dodává Tipsporťačka

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....