Banes Motor České Budějovice
25.11.2002, redakce

Vedení klubu vysvětluje pondělní změny v kádru

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - Dnes dopoledne došlo po delším jednání mezi vedením klubu, trenéry a některými hráči k vyřazení Milana Nedomy a Petra Sailera z týmu. Přinášíme oficiální vyjádření klubu slovy generálního manažera ing. Jaroslava Pařízka ke změnám v kádru a k doplnění trenérského týmu o Jaroslava Pouzara.
Jaroslav Pařízek: „K dnešnímu dni došlo k výrazné změně v hráčském kádru v našem klubu. Vedení klubu po dlouhých zralých úvahách došlo k závěru, že jednoznačným problémem našich neuspokojivých výsledků jsou hráči. Bohužel musím konstatovat, že hráčské vztahy v naší šatně byly natolik narušeny, že nezbývalo než vyřadit dva zkušené a kvalitní hráče Milana Nedomu a Petra Sailera. Důvody jsou morálního charakteru a vliv obou jmenovaných hráčů v hráčské šatně byl natolik negativní, že se prakticky tito hráči vyřadili z mužstva sami. Jsme si vědomi, že dočasně dojde ke sportovnímu oslabení týmu, ale již nyní se dělají všechny kroky k tomu, aby za tyto dva hráče přišla adekvátní náhrada, minimálně stejných kvalit."

Generální manažer Pařízek se vyjádřil také ke jmenování Jaroslava Pouzara druhým trenérem mužstva: "Další významnou změnou je posílení naší trenérské dvojice Liška – Červený o Jaroslava Pouzara. Jaroslav Pouzar by měl společně s Jaroslavem Liškou tvořit vyrovnanou dvojici trenérů, kdy Liška bude mít na starosti hlavně tréninkový proces a Pouzar by měl mít hlavní slovo při vedení mužstva v utkání. Václav Červený dál zůstává v pozici asistenta obou trenérů."

Milan Nedoma uvedl, že si nijak neuvědomuje prohřešek v souvislosti se svým vystupováním v hráčském kolektivu. "Nic si negativního si skutečně neuvědomuji. Myslím si, že moje vyřazení souvisí se složením funkce kapitána, což jsem udělal po výsledkově neuspokojivé sérii týmu." doplnil zkušený obránce.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....