Banes Motor České Budějovice
24.11.2002, Aleš Rod

V neděli přijedou Vítkovice!!!

Česká extraliga dnes pokračuje 25. kolem. Do českobudějovické Budvar Arény dorazí hokejisté z dalekých Vítkovic, kteří mají v nohách včerejší dohrávku proti Zlínu. Budou mužstvem, které konečně odjede z jihočeské metropole bez bodu?
Po reprezentační přestávce naši borci ne a ne najít zaběhnutý rytmus a herní pohodu. Mužstvo se dost trápí, čehož je jasným dokladem úterní prohra 0:5 s Karlovými Vary na vlastním ledě.

V pátek ve Vsetíně byl náš výkon již o dost slibnější, avšak opět žádné body. Během krátké doby se na začátku zápasu podařilo dotáhnout soupeřovo rychlé dvoubrankové vedení, jednogólový náskok zařízený Vondrkou se však udržet nepodařilo, tým odjel z Lapače s prázdnou.

Jak již bylo řečeno, mužstvo Vítkovic včera před televizními kamerami "přejelo" ¨Zlín 4:1. Únava z atraktivního utkání je tedy vykompenzována ziskem tří bodů a hráčskou pohodou v týmu. Mužstvo je nyní na devátém místě tabulky s třiatřiceti body (shodně má Vsetín), naši borci jsou o příčku zpět, bodíků nastrádali dvacet osm. I z tohoto pohledu to tudíž je velice důležitý duel!

Na závěr připomeňme, že do vítkovického kádru se z Jihlavy vrátil obránce Zápotočný, znatelelná defenzivní posila. Nejasná je otázka kolem startu z Ameriky navrátivšího se forvarda Vůjtka. Domácí budou naopak pravděpodobně postrádat Zdeńka Ondřeje kvůli rodinným problémům, jisté je, že nenastoupí zraněný Štrba...

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....