Banes Motor České Budějovice
16.11.2002, Milan Dvořák

V neděli proti energetikům

Dalším týmem který přijede na jih Čech bojovat o ligové body bude HC Energie Karlovy Vary. Zápas začíná v neděli v 17:30. Budějovičtí už v této sezóně jednou se Západočechy hráli, 6. října podlehli karlovarským hokejistům na jejich ledě 3:2. Jak se bude červenobílím dařit proti momentálně šestému týmu z extraligové tabulky?
Před sezónou vstoupil do karlovarského hokeje nový sponzor, který jakoby vlil hráčům do žil novou e(E)nergii. Západočeši zažívají zatím nejúspěšnější základní část od startu v extralize, s 32 body se momentálně drží na šesté pozici v tabulce. Nedělní soupeř budějovických hokejistů sehrál zatím 9 zápasů s bilancí 3 vítězných utkání a 6 prohraných. Karlovarští nepoznali už tři zápasy v řadě hořkost porážky. V pátek 15.11. se radovali z výhry 2:4 na ledě Panterů z Havířova. Předchozí domácí utkání s Libercem vyhráli 3:1, poté vydřeli bod za remízu 4:4 s Plzní. Úvodní buly nedělního zápasu bude vhozeno v 17:30.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....