Banes Motor České Budějovice
23.11.2010, Antonín Vansa

Den s hráči HC MOUNTFIELD!

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - Chcete se potkat s hráči A-týmu HC MOUNTFIELD naživo? Chcete se jich zeptat na to, co vás trápí, nebo zajímá? Pokud ano, je pro vás připravené druhé letošní setkání fanoušků s hráči! Tentokrát po utkání s Litvínovem přímo ve Sportbaru českobudějovické Budvar Arény!

Tentokrát budou připraveni na vaše otázky a připomínky připraveni odpovídat juniorský reprezentant Bohumil Jank, služebně nejstarší hráč mužstva Jiří Šimánek, kapitán František Ptáček a host z pražské Sparty Martin Podlešák. Z trenérského triumvirátu dorazí na setkání asistent kouče Milan Kupka, chybět nebude tradičně sportovní manažer klubu Josef Zajíc.

Posezení se uskuteční zhruba 40 minut po skončení pátečního utkání proti litvínovské Benzině ve Sportbaru nad tribunou A. Ihned po utkání bude do těchto prostor vstup umožněn z hlediště Budvar Arény, poté ze vstupní haly City Centra!

A navíc pozor! V obou přestávkách pátečního zápasu proti Litvínovu pro vás bude připravena autogramiáda obránce René Vydareného, který ze zdravotních důvodů momentálně chybí v sestavě týmu! Podpis slovenského reprezentačního beka můžete získat v průběhu 1. a 2. přestávky vedle Fanshopu v pasáži pod tribunou C!

Neváhejte a využijte jedinečné možnosti potkat se s hráči aktuálního kádru HC MOUNTFIELD!!

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....