Banes Motor České Budějovice
10.03.2010, Miroslav Mayer

Zápasy mladších dorostů

Č. B u d ě j o v i c e - Mládežnické soutěže spějí do konce základních částí. Již se hrají prakticky jen soutěž mladších dorostu. Mladší dorost A má před sebou poslední tři kola, mladší dorost B má ještě dohrávat čtyři zápasy. Oba týmy odehrají své zápasy v Budvar aréně.

Mladší dorost A

Mladší dorost A již myslí na přebory a zápas bude jako přípravy na tento významný turnaj. Soupeřem bude Dukla Jihlava. Dukla je v tabulce třetí, právě za Jihočechy. Chvílemi se zdálo, že by mohla právě Jihočechům komplikovat cestu na přebory, ale již je vše vyřešeno. Navíc mají českobudějovičtí dorostenci s Duklou aktivní bilanci. Poslední zápas dokonce vyhráli v Jihlavě 10:3. Favorit je tedy dán. Zápas se odehraje v neděli od 12.00 na první ledové ploše Budvar arény..

Mladší dorost B

B dorost prohrál v Táboře a tím skončil spanilou jízdu vítězných zápasů v řadě. Nyní potřebuje dorost dohrát poslední čtyři zápasy a potvrdit svoje dominantní postavení v tabulce a udržet si domácí neporanitelnost. V neděli nastoupí proti mužstvu Kolína. S tím se utkali již třikrát a vždy zvítězili. Doma 6:1 a v Kolíně 3:2 a 2:1. Favority jsou Jihočeši a měli by poslední čtyři zápasy vyhrát. Zápas s Kolínem začíná v neděli od 11.45 na druhé ledové ploše Budvar arény.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....