Banes Motor České Budějovice
21.12.2009, Matěj Mayer

Sobotní zápasy žáků

Č. B u d ě j o v i c e - Žákovská mužstva HC České Budějovice sehrála tuto sobotu utkání s mužstvy Příbrami. Všechna naše mužstva podle očekávání vyhrála a s výjimkou osmé třídy měli všichni ostatní na kontě dvouciferné číslo. Nejlépe na tom byli šesťáci, kteří zvítězili 21:2. Nejlepším hráčem víkendu se ale stal hráč páté třídy Lukáš Matys, který připspěl k výhře osmi body (3+5).

Osmá třída

Osmáci vstřelili první branku až v desáté minutě, do konce první třeiny ale přidali další čtyři. Druhou třetinu přidali další čtyři a ve třetí dorazili soupeře rovnou devíti brankami. Jedinou menší kaňkou zůstává, že se Příbrami podařilo vstřelit tři branky. Konečný výsledek byl 18:3. Nejproduktivnějším hráčem utkání byl útočník Josef Matoušek, který zaznamenal tři branky a stejný počet nahrávek.

Sedmá třída

Sedmáci jako jediní nezvítězili dvojciferným výsldkem, i když jim k tomu scházela jen jedna branka. První třetinu českobudějovický tým vyhrál 2:0. Druhá už byla daleko lepší a hostující tým v ní vsttřelil hned sedm branek. Poslední třetina se naopak jen dohrávala a skončila 0:0. Výsledek utkání tak byl 9:0. Nejvíce bodů zaznamenal Jan Bárta za dvě branky a jednu nahrávku.

Šestá třída

Šesťáci nadělili Příbrami největší "nakládačku". Už první třetinu vyhrálo českobudějovické mužstvo 7:1. Druhou dokonce 9:0! Ve třetí třetině přidali českobudějovcičtí dalších pět branek a výsledek utkání tak byl 21:2! Nejproduktivnějším hráčem byl Miroslav Tejko, který vstřelil pět branek.

Pátá třída

Pátá třída začala utkání rychlým gólem už v první minutě. Nakonec do konce první třetiny nasázeli pět branek. Druhá třetina se jim už tak nepovedla a na kontě českobudějovckých přibyl pouze jeden gól. Poslední třetinu si to ale vynahradili a vstřelili rovnou šest branek. Konečný výsledek utkání tak zněl 12:0 pro domácí. V utkání si Daniel Kouba připsal sedm asistencí!
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....