Banes Motor České Budějovice
09.12.2009, Miroslav Mayer

Žáci se utkají s Hvězdou Praha

Č. B u d ě j o v i c e - V neděli se odehraje další kolo žákovských soutěží. Soupeřem hráčů HC České Budějovice bude mužstvo Hvězda Praha. Tabulkově jsou na tom lépe Jihočeši. Ve všech třídách jsou lépe postaveným mužstvem. Navíc všechna českobudějovická mužstva dokázala v prvním zápase bodovat a navíc se nyní vezou na vítězné vlně.

Osmá třída

V tabulce osmé třídy je Hvězda na šestém místě a má o šest bodů méně než českobudějovické mužstvo. V posledním kole prohrála Hvězda doma se Spartou 2:10. V prvním zápase v Praze zvítězili Jihočeši 7:1. Utkání se odehraje v sobotu od 13.00 na druhé ledové ploše Budvar arény.

Sedmá třída

I v tabulce sedmé třídy se nachází Hvězda na šestém místě. Tentokrát má ovšem ztrátu sedm bodů. Ovšem v minulém kole doma dokázala remizovat se Spartou 3:3. První zápas v Praze skončil smírně 1:1. Ovšem nyní má sedmička na svém kontě sňůru pěti vítězných zápasů v řadě a doma bude chtít opět bodovat. Zápas začíná v sobotu od 11.00 v Budvar aréně na druhé ploše.

Šestá třída

V této tabulce je Hvězda předposlední s pouhými osmi body. V posledním kole Hvězda dostala nakládačku na Spartě 0:15. První zápas v Budvar aréně skončil vítězstvím domácích 7:3.

Pátá třída

Tady je Hvězda desátá se sedmi body. Se Spartou v posledním kole prohrála pouze 5:1. V Českých Budějovicích skončil první zápas 9:1. Další body by neměli být problémem.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....