Banes Motor České Budějovice
07.12.2009, Matěj Mayer

Výsledky žákovských mužstev

Č. B u d ě j o v i c e - Žákovská mužstva HC České Budějovice odehrála v tomto týdnu hned dvě utkání. Nejprve ve středu vyzvala naše mužstva PZ Kladno a v sobotu změřila síly s mužstvem IHC Komterm Písek. Ve všech utkáních byla českobudějovická mužstva stoprocentně úspěšná. Hráčem víkendu se stal Erik Bahula, který vstřelil čtyři branky a přidal tři asistence.

Osmá třída

Osmáci nejprve ve středečním utkání porazili PZ Kladno na domácím ledě 9:4. Po první třetině byl ještě stav utkání vyrovnaný, 2:2. Druhé dějiství už ale jasně vyhráli domácí 4:1 a bylo rozhodnuto. Tři body v utkání zaznamenal útočník Josef Matoušek.


V sobotním utkání zajížděli osmáci do Písku. V utkání už po první třetině vedli 2:0. V druhé třetině přidali stejný počet branek a utkání skončilo výsledkem 4:0 pro naše mužstvo. Dva body za branku a asistenci si připsal Jakub Šafář.

Sedmá třída

Sedmáci středeční utkání v Kladně skvěle odstartovali první třetinou, kterou vyhráli 4:1. Druhou pak 2:1 a nakonec utkání skončilo výsledkem 9:3 pro českobudějovické mužstvo. Nejproduktivnějším hráč českobudějovických byl František Bárta, který nasbíral 5 bodů (2+3).


Sobotní zápas v Písku zvládli sedmáci ještě lépe. Utkání sice odstartovali vlažně, když první třetinu vyhráli "pouze" 2:0, ale druhou už 4:0 a třetí dorazili svého soupeře 5:0. Konečný výsledek utkání tak zněl 11:0 pro hostující mužstvo. Pět bodů zaznamenal Jan Bárta.

Šestá třída

Šesťáci na Kladně vyhráli první třetinu 2:0 a ostatní dvě dvacetiminutovky vyhráli shodně 3:0. Hosté si tedy odvezli domu vysokou výhru 8:0, která jim pomůže v dalším stoupání tabulkou. Nejproduktivnějším hráčem byl Erik Bahula, který zaznamenal 6 bodů (3+3).


Druhé utkání v Písku už bylo mnohem vyrovnanější. Po první třetině byl ještě stav bezbrankový 0:0. Druhá třetina nabídla hned branky tři. Dvě na straně domácích a zbylou jednu na straně hostů. Poslední třetina se hrála vyrovnaně a tak utkání skončilo 3:2 pro domácí mužstvo. První branku českobudějovických vstřelil Dominik Novotný.

Pátá třída

Páťáci začali na Kladně vítězně první třetinou, kterou vyhráli 4:2. Ve druhé dvacetiminutovce přidali další dva góly a jeden inkasovali. Poslední třetina se hrála vyrovnaně 3:3. Konečný výsledek utkání byl 9:6 pro hostující mužstvo HC České Budějovice. Dvě branky vstřelil útočník Jan Tlačil.


Páťáci v sobotním utkání v Budvar aréně nastartovali utkání gólem hned v první minutě. Celou první třetinu vyhráli 3:1. Soupeře pak zničili čtyřmi brankami ve třetí třetině. Výsledek utkání byl 9:3 pro domácí tým. Čtyři body si připsal Lukáš Matys.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....