Banes Motor České Budějovice
25.11.2009, Matěj Mayer

Žákovská mužstva čeká Slavia

Č. B u d ě j o v i c e - Žákovská mužstva HC České Budějovice sehrají tento víkend utkání s pražskou Slavií. Českobudějovická mužstva si z prvních vzájemných duelů odnesla jednu výhru, dvě remízy a jednu prohru. Osmáci a sedmáci na utkání zavítají do Prahy, šestá a pátá třída sehraje utkání v Budvar aréně.

Osmá třída

Osmáci zavítají k sobotnímu utkání do Edenu na Slavii. Českobudějovickému mužstvu patří v tabulce třetí místo s jednadvaceti body. Úplně stejně je na tom i Slavia, která je druhá pouze díky lepšímu skóre. Osmákům HC České Budějovice se podařilo v posledním utkání vyhrát na ledě Jindřichova Hradce 10:0. To Slavia remizovala na domácím ledě se čtvrtou Plzní.

Utkání se odehraje v sobotu na Slavii.

Sedmá třída

Sedmá třída také vyráží v sobotu do Prahy na Slavii. Sedmákům zatím v čtvrtá příčka s osmnácti body. To Slavia je na prvním místě a s dvacetičtyřmi body jasně vede tabulku. Poslední zápas naši sedmáci vyhráli v Jindřichově Hradci 10:2. Slavia v domácím utkání porazila Plzeň 5:4.

Utkání se odehraje v sobotu na Slavii.

Šestá třída

Šestá třída odehraje sobotní zápas na domácím ledě v Budvar aréně. Českobudějovické mužstvo se nachází na šestém místě s jedenácti body. Slavia je se stejným počtem bodů sedmá. V posledním utkání vyhráli šesťáci nad Třemošnou 6:4, slávisté naopak prohráli se Spartou 9:1.

Utkání začíná v sobotu v Budvar aréně na druhé ledové ploše od 13.00.

Pátá třída

V tabulce pátá třídy je na tom lépe českobudějovické mužstvo. To je ze sedmnácti body třetí a Slavia je z dvanácti body osmá. V posledním kole navíc doma podlehla Spartě vysoko 0:6.

Zápas začíná v Budvar aréně na druhé ledové ploše od 11.00.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....