Banes Motor České Budějovice
20.11.2009, Miroslav Mayer

Soupeřem žáků bude Třemošná

Č. B u d ě j o v i c e - Žákovská mužstva čeká tuto sobotu soupeř, který nemá zvučné jméno a postavení jeho týmů v tabulkách je rozdílné – Meteor Třemošná. Bývával to vždy soupeř spíše na lehčí trénink, ale časy se mění a zvláště liché ročníky by měli mát ze soupeře oprávněnou obavu.

Osmá třída

Zdá se, že pro osmičku by se mělo jednat o nejlehčí zápas. Třemošná je v tabulce předposlední a má pouhé tří body. V posledním kole prohrála 0:13 doma se Spartou. Českobudějovičtí jsou tedy jasnými favority a snad už nepřipustí překvapení. V prvním zápase vyhráli českobudějovičtí hráči v Třemošné 7:2. Zápas začíná v sobotu od 13.00 na druhé ledové ploše.

Sedmá třída

To sedmička to bude mít určitě těžší. V tabulce je totiž Třemošná o pouhé dva body pod nimi a to znamená vyrovnané šance. Přesto by měli sedmácí využít domácího prostředí k zisku dalších bodů. Třemošná v posledním zápase doma remizovala se Spartou 6:6. První zápas vyhráli v Třemošné českobudějovičtí sedmáci 6:1. Zápas začíná na druhé ledové ploše v sobotu od 11.00.

Šestá třída

Šesťáci zajíždějí v sobotu do Třemešné a nečeká je nic lehkého. Třemošná je sice v tabulce předposlední, ale má jen o dva body méně než českobudějovický tým. V posledním zápase na Spartě podlehla Třemošná 0:7. Snad se s tím dokáží českobudějovičtí hráči poprat a přivést nějaké body. Navíc první zápas v Budvar aréně vyhráli lehce 7:2.

Pátá třída

Nejtěžší to budou mít právě páťáci. V jejich tabulce má dokonce Třemošná stejně bodů a je tabulce níže pouze o skóre. V posledním zápase sice podlehli její hráči na Spartě 1:3, ale i tak to bude velice těžký zápas. První duel v Budvar aréně skončil remízou 3:3.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....