Banes Motor České Budějovice
12.11.2009, Matěj Mayer

Žáci v úterý s Vajgarem

Č. B u d ě j o v i c e - Žákovská mužstva HC České Budějovice čeká volný víkend. Vynahradí si to ale už v úterý, kdy změří síly s mužstvy Jindřichova Hradce. Osmá a sedmá třída zajíždí do Hradce, šesťáci a páťáci odehrají své utkání na domácím ledě v Budvar aréně.

Osmá třída

Osmáci utrpěli ve svém dosud posledním zápase první porážku v sezóně. Na ledě Sparty Praha prohráli vysoko 8:1. Do té doby ale žádné utkání neprohráli a na to musí navázat i v souboji s Jindřichovým Hradcem. Ten se zatím v tabulce nachází na osmém místě a mají o dvanáct bodů méně než třetí HC České Budějovice. Poslední utkání Jindřichův Hradec prohrál na ledě Hvězdy Praha 6:2.

Utkání začíná v Jindřichově Hradci v 11:30

Sedmá třída

Sedmáci jsou na tom o něco hůře. Se Spatou sice prohráli menším rozdílem - 4:2, ale do té doby už měli na svém kontě dvě další porážky a dvě remízy. Z posledních tří zápasů navíc mají body jen z Veselí nad Lužnicí, se kterým "trapně" remizovali 3:3. V tabulce patří českobudějovickým čtvrté místo se 14 body. Jindřichův Hradec je ale předposlední a na svém kontě má pouhé dva body. V posledním utkání Hradec prohrál na ledě Hvězdy Praha 5:3.

Utkání v Jindřichově Hradci začíná v 9.30.

Šestá třída

Šestá třída je zatím ze všech žákovských mužstev nejhorší. Již čtyři utkání v řadě prohrála. V tom posledním podlehla Spartě 9:0. V tabulce šesťákům patří až sedmé místo s devíti body. To jejich úterní soupeř z Jindřichova Hradce je na tom mnohem lépe. Patří mu třetí místo a na svém kontě má už dvacet bodů. ztrácí tak pouhé dva body na vedoucí Spartu. V posledním utkání porazil Hradec na vlastním ledě Hvězdu Praha 7:3.

Zápas začíná v Budvar aréně ve 13.00.

Pátá třída

Páťáky by měl čekat vyrovnaný zápas. Obě mužstva mají stejný počet bodů - 13. Navíc Jindřichův Hradec má o jednu výhru více. Obě mužstva ale své poslední utkání prohrála. Českobudějovičtí prohráli se Spartou 4:0 a jindřichohradečtí doma nestačili na Hvězdu Praha 5:4.

Utkání v Budvar Aréně začíná v 11.00.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....