Banes Motor České Budějovice
09.11.2009, Miroslav Mayer

Žáci versus Sparta Praha-bez nároků!

Č. B u d ě j o v i c e – V sobotních zápasech se žákovská mužstva potkala se Spartou Praha. Nutno vidět, že se nejednalo o příjemná setkání. Všechna mužstva totiž prohrála! Navíc všechna mužstva utrpěla vysoké porážky a nebyla schopna dávat branky. Celkové skóre je 3:25. Dva týmy se netrefili vůbec. Hráč kola není určen.

Osmá třída

Až dosud téměř suverénní osmička hrubě nestačila. Souboj prvního mužstva tabulky s druhým dopadl pro překvapivě hladce pro domácí hráče Sparty Praha. Mužstvo propadlo hlavně ve třetí třetině, kdy dostalo čtyři branky. Celkově pak zvítězila Sparta 8:1.

Sedmá třída

Sedmička se jako jediná nemusí za svou prohru stydět. Mužstvo sice podlehlo svému sousedovi v tabulce na jeho ledě 2:4 , ale taková porážka v Praze je pro mužstvo přijatelná. Navíc po první třetině dokonce mužstvo vedlo 2:0, ale ve druhé třetině domácí zabrali a otočili stav zápasu! Z posledních třech zápasů mužstvo vybojovalo pouze jeden bod.

Šestá třída

Šestka je zatím výsledkově ze všech žákovských mužstev na tom nejhůře. Navíc se jí už čtyři zápasy v řadě nepodařilo zvítězit. Tentokrát obdržela na domácím ledě od Sparty výprask 0:9.

Pátá třída

Pátá třída ve svém zápase doplatila na neproměňování svých šancí. Na domácím ledě nedokázala vstřelit Spartě gól a nakonec prohrála 0:4. Sparta zatím vede tabulky bez zaváhání. I tento výsledek se dá počítat mezi slušné.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....