Banes Motor České Budějovice
08.11.2009, Antonín Vansa

Reprezentační pauzu zpestří módní přehlídka

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - Nemáte program na reprezentační přestávku před opětovným startem hokejové O2 extraligy, chcete vidět pohromadě celý tým HC MOUNTFIELD, chcete pomoct dobré věci a zároveň se podívat na nejnovější trendy v oblasti módy? Pokud ano, máme pro vás na 11. listopadu 2009 od 19.00 hodin zajímavý program. Podrobnosti se dočtete uvnitř článku.
Podobně jako v minulých letech HC MOUNTFIELD podporuje ve spolupráci s reklamním partnerem klubu, společností Art4 Promotion, Nadaci Terezy Maxové, která se snaží pomáhat opuštěným dětem, které z jakéhokoliv důvodu nemohou vyrůstat po boku svých rodičů.

V letošním roce se klub HC MOUNTFIELD rozhodl aktivně podpořit Módní show sezony, která se uskuteční 11. listopadu 2009 od 19.00 ve Sportovní hale v Českých Budějovicích a jejíž výtěžek poputuje právě na konto Nadace Terezy Maxové. Kromě předních českých modelek, jakými jsou například Iveta Lutovská, Kateřina Sokolová, či světoznámá playmate Hana Mašlíková, se v roli modelů tentokrát představí hráči extraligového HC MOUNTFIELD.

Pokud máte zájem zúčastnit se vrcholné módní akce této sezony, můžete si zakoupit vstupenky buďto v DK Metropol, ve Sportovní hale, či v sídle společnosti Artmodels na telefonním čísle 387 311 125 za 250 Kč, či přímo na místě za 300 Kč.

Pokud se chcete dozvědět více o nadaci Terezy Maxové, můžete navštívit stránky www.terezamaxovadetem.cz.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....