Banes Motor České Budějovice
24.09.2009, Tadeáš Nový, Robert Straka

České Budějovice - město sportu, s hokejisty na ledě i v šatně

Č. B u d ě j o v i c e - V rámci akce "České Budějovice - město sportu" zpřístupnili ve středu hokejisté HC MOUNTFIELD arénu fanouškům. Ti se zdarma mohli zúčastnit ranního tréninku, zastřílet si na brankáře, projít si šatny A-mužstva a nakonec získat autogram svého oblíbence. Zajímavou příležitost, která se naskytla i díky podpoře z Evropského fondu pro regionální rozvoj, využilo několik desítek fanoušků.

DOBRÁ NÁLADA. Trénink se nesl ve veselém duchu. Roman Turek si našel chvilku, aby prohodil pár slov s šéfem mládeže Radkem Ťoupalem.


NEJDŘÍV TEORIE. Jan Tlačil má hráčům neustále co říct.

POTOM PRAXE. Střelbu na bránu trénovali hráči každou chvíli. I proto zatím ve všech domácích zápasech nastřílel HC MOUNTFIELD alespoň čtyři branky.

ZKUSIT ŠTĚSTÍ. Vystřelit si na brankáře extraligového týmu chtěl skoro každý. Navzdory vysokému množství střeleckých pokusů si držel brankář úspěšnost nad 93%.

I TI NEJMENŠÍ. Na stadion si našli cestu i ti, kteří se na začátku zápasu musejí zeptat, komu fandit.

ZVĚDAVÍ FANOUŠCI. Někteří z příchozích museli přesvědčit vyučujícího k obětování hodiny tělocviku, aby svůj oblíbený tým mohli vidět.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....