Banes Motor České Budějovice
14.09.2009, Miroslav Mayer

Žáci se Spartou - mužstva vyhrávala doma

Č. B u d ě j o v i c e - V sobotu začaly i žákovské soutěže. Soupeřem českobudějovických žáků bylo mužstvo Sparty Praha. Ve všech vzájemných zápasech platilo "můj dům, můj hrad". Pro všechna mužstva jsou zápasy s takovým soupeřem tou nejlepší možností k porovnání svých kvalit.

Osmá třída

Mužstvo osmé třídy mělo dobrý nástup do utkání a po první třetině si udržovalo slibný náskok. Naopak ke konci zápasu se muselo o svůj náskok bát, ale podařilo se utkání dotáhnout do vítězného konce 7:5 a tím úspěšně vstoupit do nové sezóny. Pro trenéra Jaroslava Formánka to byl ůspěšný návrat v roli hlavního trenéra. Hvězdou zápasu určil brankáře Milana Dudáčka.

Sedmá třída

Utkání sedmé třídy mělo podobný průběh. Opět mužstvo dobře zápas rozjelo a ujalo se vedení a nakonec se povedlo dovést zápas do vítězného konce. Konečné skóre bylo 4:2 pro domácí hokejisty. Trenéra Formánka opět nejvíce zaujal výkon brankáře. Tentokrát to byl Aleš Sova a stal se tak hvězdou zápasu se Spartou Praha.

Šestá a pátá třída

Obě mužstva to v Praze neměla lehké. O poznání hůře dopadla šestá třída, která si vezla domů těžký náklad po prohře 14:2!. To mužstvo páté třídy sehrálo vyrovnanější partii. Výsledek 5:2 pro domácí Spartu není určitě ostudou a je příslibem do dalších zápasů.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....