Banes Motor České Budějovice
14.09.2009, Miroslav Mayer, Eduard Dekret

Třeťáci vyhráli turnaj

Č. B u d ě j o v i c e - Soutěžní sezóna nejmladších žáčků začíná až začátkem října a tak si mužstva krátí dobu čekání na mistrovské zápasy účastí na turnajích. Jeden takový se odehrál i v neděli 13.9 v Soběslavi. Jednalo se o turnaj ZOTEPO HOCKEY CUP ´09 , kterého se zúčastnili hráči narození v roce 2001, tedy žáci třetí třídy. Českobudějovičtí hráči dokázali tento turnaj vyhrát!
HC Č. Budějovice - HC Tábor 16:0 Branky: 4 Hrubec, 3 Dekret, Zelenka , 2 Beránek, Procházka , 1 Brousek a Fríd.

Českobudějovičtí hráči svého soupeře od začátku převyšovali fyzicky i psychicky a po zásluze vyhráli vysokým skóre 16:0.

HC Č. Budějovice- HC OLH Soběslav 5:1 Branky: 2 Dekret , Zelenka, Janoušek a Hrubec.

Po desetiminutové přestávce, mužstvo nastoupilo k druhému zápasu s domácím HC OLH Soběslav. Soupeř měl lepší nástup do zápasu a než se českobudějovičtí rozkoukali prohrávali 1:0. To českobudějovické ovšem nakoplo, začali lépe bruslit a hra se vyrovnala a cca po 2 minutách bylo srovnáno i skóre. Zápas byl velmi vyrovnaný, ale postupem času některým hráčům ubývaly síly a tak díky výborným zákrokům golmanů Pepy Grguriče a Petra Buchty, kteří tým během obou zápasů velmi podrželi, postupně skórovalo už jen českobudějovické mužstvo a nakonec zaslouženě vyhrálo 5:1 . Tímto vítězstvím si hoši zajistili celkové 1. místo v turnaji.

Tabulka turnaje

1. HC České Budějovice
2. HC OLH Soběslav
3. HC Tábor
Vítězná sestava mužstva HC České Budějovice: Buchta, Grgurič - Beránek, Brousek, Dekret, Fríd, Hrubec, Janoušek, Procházka, Voráček, Zelenka.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....