Banes Motor České Budějovice
10.09.2009, Miroslav Mayer

Žákovské soutěže začínají

Č. B u d ě j o v i c e - Tuto sobotu odstartují svoje soutěže mládežnická mužstva HC České Budějovice. Soupeřem žáků nebude nikdo jiný než Sparta Praha. Hned na úvod se jedná o velice silného soupeře, který je v každé třídě velkým favoritem na postup na přebory. Přesto každý zápas se dá vyhrát.
Jako první se na domácím ledě představí žáci sedmé třídy, kteří zahájí svoje utkání v sobotu od 11.00 na druhé ledové ploše Budvar arény. Po skončení jejich zápasu rozehrají své utkání i osmáci. Po roce se opět na lavičce objeví jako hlavní trenér Jaroslav Formánek a určitě bude chtít po mužstvu co nejlepší výkon a co možná nejlepší vstup do sezóny.

Mužstva šesté a páté třídy sehrají svá utkání v Tesla Aréně v Praze. Oba zápasy jsou také na programu v sobotu. Pro obě mužstva se bude jednat o ostrý start v kvalitativně vyšší soutěži než byl Jihočeský krajský přebor a takto těžký soupeř na úvod bude těžkým oříškem. Trenér Bedřich Pastyřík určitě obě mužstva kvalitně připravil.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....