Banes Motor České Budějovice
10.08.2009, Antonín Vansa

Kůrka se vrací do kádru HC MOUNTFIELD!

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - Sedmadvacetiletý útočník Tomáš Kůrka se vrací zpět do kádru extraligového kádru HC MOUNTFIELD. Nejproduktivnější útočník týmu loňské sezony se na tom dohodl na schůzce s čelními představiteli klubu a nastoupit by tak za českobudějovický tým mohl už v zítřejším duelu proti pražské Spartě. Společné prohlášení obou stran k uzavřené dohodě naleznete uvnitř článku.

Společné prohlášení vedení HC MOUNTFIELD a pana Tomáše Kůrky

Dne 7. srpna 2009 se sešel pan Tomáš Kůrka s vedením HC MOUNTFIELD a z hodinového jednání vyplynulo, že si pan Kůrka plně uvědomuje současnou finanční situaci hokeje v České republice v návaznosti na hospodářskou krizi a z ní vyplývající finanční možnosti sponzorů klubu a souhlasí s úpravou svého platu. O výši této úpravy nebudou strany informovat. Vedení klubu poté rozhodlo o ukončení hostování hráče Tomáše Kůrky v HC Tábor a vrácení hráče do základní sestavy HC MOUNTFIELD.

V Českých Budějovicích dne 7. srpna 2009

Podepsáni:
Ing. Ivan Drbohlav, člen dozorčí rady HC MOUNTFIELD a.s. a předseda představenstva Mountfield a.s.
Hráč ledního hokeje pan Tomáš Kůrka

Originál dokumentu, podepsaný oběma stranami naleznete zde

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....