Banes Motor České Budějovice
06.09.2002, Jindřich Matoušek

Zasloužená remíza z Edenu

P r a h a - V pátečním přípravném utkání tým Českých Budějovic remizoval s celkem pražské Slavie 1:1. "Přijeli jsme hrát ze zajištěné obrany a pokusit se využít nabízených brejků," objasnil předzápasovou strategii trenér českobudějovických Jaroslav Liška. "Měli jsme dobrý pohyb a ve druhé třetině jsme si vytvořili víc šancí, bohužel jsme je nedokázali zužitkovat. Koncovka nám zatím dělá problémy, byla to zasloužená remíza", zamyslel se trenér.
Stejný názor měla i stálice jihočeské obrany Rudolf Suchánek. Ten na jednoduchou otázku, jak viděl dnešní utkání, jednoduše odpověděl: "Byli jsme daleko lepší! Přijeli jsme neprohrát, podat co nejlepší výkon a připravit se na Pardubice, se kterými hrajeme již příští pátek."

Jediný gól hostí vstřelil po krásné kombinaci prvního útoku slovenský rychlík Peter Bartoš. Svůj gól popsal se skromností sobě vlastní: "Hráli jsme přesilovku, kluci to před brankou dobře rozhodili a já jsem měl štěstí, že jsem stál u tyčky a doklepl to tam." Na taktiku před dnešním zápasem jsem se zeptal i jeho a Peter odpověděl: "Hrajeme prvních šest zápasů venku a proto se musíme soustředit hlavně na obranu." K okolnostem, týkajícím se Budvar Arény a přesunutých domácích zápasů pak uvedl: "Hráči jsou se situací smířeni, nikdo z nás to neovlivní. Musíme se soustředit na nadcházející sezónu."

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....