Banes Motor České Budějovice
21.12.2008, Miroslav Mayer

Jindřichův Hradec dostal výprask

Č. B u d ě j o v i c e - V sobotu zakončili žáci letošní soutěžní zápasy souboji s týmy Jindřichova Hradce. Českobudějovické týmy byly jasnými favority těchto zápasů a také se to potvrdilo. Všechna mužstva bez problémů vyhrála a připsala si potřebné body do tabulek. V utkáních dosáhli českobudějovičtí hráči velkého počtu branek. Nejaktivnějším nakonec byl sedmák Jiří Smejkal se sedmi body (4+3).

Devátá třída

Devítka nastoupila do utkání s mnoha mladšími hráči. Přesto neměla v utkání větší problémy a dokázala svého soupeře porazit 7:0. Jeden z mladší hráčů Václav Pašek zaznamenal v utkání tři body (2+2). Tímto utkáním zakončila devítka základní část ve druhé části se bude utkávat pouze s mužstvy, která se umístila do šestého místa společné tabulky s osmou třídou.


Osmá třída

Osmička musela, díky přesunu některých hráčů do mužstva deváté třídy, utkání hrát s menším počtem hráčů, než bývá zvykem. Přesto jí soupeř nečinil velké potíže a dokázala také zvítězit 7:0. V utkání se nejvíce bodově prosazoval Pavel Pýcha, který je stále při střelecké chuti. Tentokrát zaznamenal pět bodů (2+3). Osmička spolu s devítkou teprve čekají na rozlosování další části soutěže.


Sedmá třída

Sedmička si tentokrát v Jindřichově Hradci otevřela střelnici. Dosáhla své nejvyšší výhry a druhé nuly v sezóně. Na konečném výsledku 17:0 mělo podíl velké množství hráčů.

Šestá třída

Šestka musela jako jediné mužstvo o své vítězství nejvíce bojovat a byla jediným mužstvem, které dostalo od Jindřichova Hradce branky. Nakonec zvítězila vysoko 9:5. Nejvíce bodů dosáhl Patrik Šíma, který zaznamenal pět bodů (3+2).
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....