Banes Motor České Budějovice
19.12.2008, Antonín Vansa

Připojte se k charitativní akci HC MOUNTFIELD!

Č e s k é   B u d ě j o v i c e - V pátek 26. prosince při zápasu s Třincem startuje charitativní akce, která má jediný cíl. Finančně podpořit dětskou onkologii Nemocnice České Budějovice. Jako první svůj dar věnovali nemocnici hráči a realizační tým A-mužstva, kteří předali zástupci oddělení MUDr. Jiřímu Klímovi symbolický šek na 50 000 korun (foto: Deník). Bližší informace o akci naleznete v článku!
Do akce se kromě hráčů a realizačního týmu HC MOUNTFIELD zapojí i Fanklub, management klubu a na konto oddělení poputuje i část výtěžku z úspěšné aukce originálních dresů z Champions Hockey League.

Nyní prosíme o pomoc i vás!

U každého vstupu do Budvar Arény je nainstalován průhledný box. Pokud chcete alespoň malým dílem pomoci těm, kteří to opravdu potřebují, přispějte vhozením mince na podporu dětské onkologie. Akce potrvá v průběhu zápasů s Třincem a pražskou Spartou. Výtěžek celé akce bude předám zástupcům oddělení před utkáním proti Mladé Boleslavi 2. ledna 2009.


Předání šeku zástupci oddělení MUDr. Jiřímu Klímovi. Asistovali mu zleva Štěpán Hřebejk, Ján Mucha, Tomáš Vak a Ondřej Veselý. Foto: Olga Vláčilová.

Hokejisté pozdravili při návštěvě oddělení nejmenší pacienty, jako na snímku Ondřej Veselý. Foto: Olga Vláčilová.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....