Banes Motor České Budějovice
16.12.2008, Miroslav Mayer

Středečním soupeřem žáků bude Tábor

Č. B u d ě j o v i c e - Tuto středu proběhne předposlední kolo žákovských soutěží v roce 2008. Pro osmou a devátou třídu to je i zároveň předposlední kolo základní hrací části. Soupeř bude tentokrát přijatelný a navíc z nedaleka – HC Tábor. Výhodu domácího prostředí budou mít mužstva šesté a sedmé třídy.

Devátá třída

Devítka si v minulém kole zastřílela a trenér dokonce nechal hrát v útoku i obránce. Mužstvo je znovu na vítězné vlně a v Táboře by to mělo potvrdit. V prvním vzájemném zápase v Českých Budějovicích skončilo utkání také kanonádou 11:0. V tabulce je Tábor na osmém místě se sedmnácti body. V posledním kole prohrál Tábor v Plzni 8:1.

Osmá třída

Osmička je střelecky naladěna již delší dobu a Tábor by je neměl rozhodně zastavit.V prvním zápase měla osmička doma s Táborem práci a vyhrála jen těsně 3:2. Tábor je v tabulce sedmý s dvaceti body. V posledním kole prohrál Tábor v Plzni také 8:1.

Sedmá třída

Sedmácí měli v prvním vzájemném zápase v Táboře také problémy a vyhráli těsně 4:3. Tábor se v tabulce nachází jedni místo pod českobudějovickými sedmáky a získal zatím o osm bodů méně. V posledním kole podlehl Tábor doma Plzni 6:0. Každopádně se dá očekávat tuhý boj. Zápas začíná od 16,00 na první ledové ploše.

Šestá třída

Šesťáci mají Táboru co vracet. V prvním vzájemném zápase jim Tábor uštědřil první porážku v této sezóně 5:4. Od té doby se ale Táboru příliš nedaří a v tabulce klesl na sedmé místo. V posledním kole podlehl doma Plzni 4:1. Určitě se bude jednat o zajímavý zápas, který začíná ve 14,00 na první ledové ploše.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....