Banes Motor České Budějovice
14.12.2008, Miroslav Mayer

Žáci proti Příbrami stoprocentní

Č. B u d ě j o v i c e - Žákovská mužstva HC České Budějovice zvítězila podle očekávání ve všech čtyřech utkáních s celkovým skóre 51:4. Nejvyšším výsledkem si s Příbramí poradila osmá řídy, která vyhrála dokonce 17:0. Hráčem kola se stává Pavel Pýcha z osmé třídy, který si připsal celkově osm bodů (3+5).

Devátá třída

Pro deváťáky to byl naprosto jednoznačný zápas. Hosté tak vysoký výsledek těžko nesli a rozhodčí byl nucen potrestat dva jejich hráče desetiminutovým trestem. Malou skvrnou na výsledku je, že domácí neudrželi čisté konto a v poslední třetině jednou inkasovali. Zápas nakonec skončil 12:1. V útoku se nejvíce dařilo Luboši Robovi (4+3), který si zahrál třetí třetinu v jednom útoku s dvěma obránci na křídlech. Dvě branky zaznamenal Petr Škopek (viz foto).

Osmá třídy

Osmákům zápas příliš sil nesebral a dokráčeli si pro pohodlné vítězství 17:0. Mnoho hráčů zaznamenalo v tomto "tréninkovém" utkání více bodů.

Sedmá třída

Sedmáci si v Příbrami s chutí zastříleli. Tentokrát se prosazovali i méně tradiční střelci, než bývá zvykem. Jakub Šafář (viz foto) zaznamenal v utkání čtyři branky. Konečný výsledek je tedy 12:2 pro českobudějovické sedmáky. Sedmáci tak mohli oslavit třetí dvojciferné vítězství v této sezóně. Celkově to je již třinácté vítězné utkání.

Šestá třída

Šesťáci si v sobotu připsali třetí vítězství v řadě. Příbram porazili 10:1. Když v poslední minutě stihli výsledek zakulatit a přidat desátý gól, který vstřelil nejproduktivnější hráč zápasu Jakub Doktor (2+2).
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....