Banes Motor České Budějovice
07.12.2008, Miroslav Mayer

S Kladnem i Berounem tři vítězství

Č. B u d ě j o v i c e – Tento týden sehrála žákovská mužstva další dvě kola. Ve středečním kole byl jejich soupeřem Beroun. Kromě deváté třídy všechny mužstva zvítězila. V sobotu byl soupeř o poznání těžší Kladno. Přesto opět neuspěla pouze jedna třída, tentokrát to byla sedmá třída. Takže mužstva šesté a osmé třídy získala o obou kolech plný počet bodů. Hráčem týdne se stálá těsně Luboš Rob(viz foto) z deváté třídy za šest bodů (4+2), hlavně za zápas s Kladnem.

Devátá třída

Ve středu devítka totálně selhala v zápase v Berouně. Mužstvo ukázalo, že se dá prohrát i s posledním mužstvem tabulky, když se do zápasu nedá všechno. Porážka 6:4 bude snad výstrahou před podobným podceněním soupeře.

V sobotu na Kladně ukázala devítka svoji druhou, mnohem příjemnější, tvář. Příkladnou bojovností a nasazením dokázala téměř nemožné a se silným soupeřem dokázala vyhrát 6:2. Po delší době příkladně bojovala dvojice Rob a Bílek, která snad své výkony ještě zopakuje v dalších zápasech. Mužstvo opět v brance podržel brankář Gába. V obou utkáních svou bojovností a nasazením zaujal Lukáš Mareš, tentokrát měl pro mužstvo i bodový přínos.

Osmá třída

Osmička neměla v Berouně ve středu vážný problém a ukázala, jak se s takovýmto soupeřem hraje. Domů si vezla vítězství 7:2.

V sobotu na Kladně to šlo osmákům dokonce ještě lépe než v Berouně. Po vyrovnané první třetině se mužstvo ve druhé třetině rozjelo a konečný výsledek se zastavil na desítce 10:2. Autorem čtyř branek v tomto zápase byl Václav Pašek.

Sedmá třída

Sedmáci ve středu doma porazili Beroun 6:3. O vítězství se rozhodlo až poslední třetině a velkou měrou se o to zasloužili i sami hosté, kteří byli velice často vylučováni a v poslední třetině jim došli síly. Třemi brankami přispěl tradiční střelec Jiří Smejkal, kterému tentokrát zdatně sekundoval i Tomáš Jáchym.

V sobotu se už sedmičce vítězství zopakovat nepodařilo a musela se doma sklonit před Kladnem. To dokázalo zvítězit 5:2. Domácí tentokrát nedokázali vstřelit více branek. Kladno tak oplatili českobudějovickým porážku z prvního zápasu.

Šestá třída

Ve středu šesťáci porazili Beroun 6:4 a to hlavně zásluhou výborné první třetiny, kterou vyhráli domácí 3:0. Dvěma brankami k vítězství přispěl i František Bárta.

V sobotním utkání s Kladnem měli šesťáci ještě lepší první třetinu, ale tentokrát si vítězství ohrozit nenechali a zvítězili jasně 7:0. Brankář Milan Nekola udržel v zápase čisté konto.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....