Banes Motor České Budějovice
04.12.2008, Miroslav Mayer

Žáci v sobotu s Kladnem

Č. B u d ě j o v i c e - Dalším soupeřem žákovských týmů HC České Budějovice bude poslední z řady silných týmů PZ Kladno. Hlavně ve vyšších ročnících se týmy tohoto soupeře drží v tabulkách velmi vysoko. V prvních vzájemných zápasech mužstva HC České Budějovice třikrát zvítězila a jen jednou prohrála. S touto bilancí by byla spokojenost i nyní.

Devátá třída

Devítka se nachází ve velké herní krizi. Ve středu dokonce prohrála v Berouně s posledním týmem tabulky. Slabé výkony podávají zejména opory mužstva. Tým je nyní sužován velkým množstvím zraněných hráčů a tak by se úspěch v tomto zápase podobal zázraku. Zvláště, když v prvním vzájemném zápase v plné síle na domácím ledě podlehli deváťáci 8:3. Kladno se po sobotním kole nalézalo na druhém místě v tabulce s šesti bodovým náskokem před českobudějovickými hráči.

Společnou tabulku 8. a 9. tříd si můžete prohlédnout ZDE!

Osmá třída

Osmička je naopak v herní pohodě a na Kladně má rozhodně šanci na úspěch. Určitě bude oslabena o některé hráče v důsledku velké marodky deváťáků. To jediné by ji mohlo výrazně přibrzdit. V prvním zápase vyhrála osmička doma nad Kladnem těsně 3:2. V tabulce po sobotním kole patřilo Kladnu páté místo se stejným počtem bodů, jako českobudějovičtí osmáci.

Sedmá třída

Sedmička ve středu zastavila sérii tří porážek v řadě a v sobotu bude chtít pokračovat ve vítězném tažení. Kladno je v tabulce sedmých tříd na sedmém místě se ztrátou šesti bodů na HC České Budějovice. V prvním vzájemném utkání na Kladně dokázali českobudějovičtí zvítězit těsně 5:4. Doma by měli vítězství zopakovat. Zápas začíná od 13,00 na druhé ledové ploše.

Šestá třída

Šestka má za sebou také vítězné utkání ve středu s Berounem a bude určitě v dobré náladě. Kladno je v tabulce na předposledním místě s osmi body. Navíc na Kladně šesťáci vyhráli 6:0. Zápas začíná od 11,00 na druhé ledové ploše.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....