Banes Motor České Budějovice
01.12.2008, Miroslav Mayer

Beroun - středeční soupeř žáků

Č. B u d ě j o v i c e - Ve středu 3.12. odehrají žákovská mužstva své další vložené kolo. Soupeřem jim bude mužstvo HC Berounští Medvědi. Podle všech předpokladů by to měl být jeden z lehčích zápasů, které by měla českobudějovická žákovská mužstva bez větších problémů vyhrát. Napovídá tomu výrazně lepší tabulkové postavení i vcelku jednoznačná vítězství v prvních vzájemných zápasech. Stát se ovšem může ledacos.

Devátá třída

Devítka po šňůře úspěchů nyní dva zápasy se silnými soupeři prohrála. Tentokrát zajíždí do Berouna, kde by měla opět začít vítězné tažení. V prvním zápase v Českých Budějovicích vyhráli domácí 6:2. Beroun je v tabulce na poslední příčce s pouhými pěti body. V posledním kole ovšem remizoval v Písku 1:1. Zápas začíná v Berouně v 16,45.

Osmá třída

Osmička poslední zápas těsně prohrála a tak si může spravit chuť ve středu v Berouně. Zvláště, když si v prvním vzájemném zápase doma s Berounem s chutí zastřílela a vyhrála lekce 16:2. V tabulce osmé třídy jsou Berounští Medvědi na desátém místě se sedmi body. Poslední zápas v Písku prohráli 5:2. Zápas začíná v Berouně v 14,45.

Společnou tabulku 8. a 9. tříd si můžete prohlédnout ZDE!

Sedmá třída

Sedmička prohrála již tři zápasy v řadě a nyní je čas opět zvítězit. V prvním zápase v Berouně vyhráli českobudějovičtí 7:2, když o svém vítězství rozhodli již v první třetině. Berounští jsou v tabulce na desátém místě s devíti body. V posledním kole prohráli doma s Pískem 4:2. Zápas začíná v 16,00 na první ledové ploše Budvar Arény.

Šestá třída

I šestá třída má za sebou tří prohraná utkání. Tento soupeř by měl být mužstvem na získání sebedůvěry. V prvním zápase v Berouně zvítězili českobudějovičtí 4:0. Beroun je v tabulce na osmém místě se třinácti body. Je to nejlépe postavené žákovské mužstvo Berouna. V posledním zápase prohrál Beroun doma s Pískem těsně 2:1. Zápas začíná ve 14,00 na první ledové ploše Budvar Arény.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....