Banes Motor České Budějovice
26.11.2008, Miroslav Mayer

Soupeřem žáků bude Plzeň

Č. B u d ě j o v i c e – V sobotu čeká na žákovská mužstva HC České Budějovice další z řady těžkých soupeřů – HC Lasselsberger Plzeň. Sílu tohoto soupeře dokazuje i to, že je ve všech třídách v tabulce nejhůře na třetím místě. Přesto se v prvním vzájemném souboji podařilo dvakrát tohoto soupeře porazit. S tímto výsledkem by byla žákovská mužstva spokojena i nyní.

Devátá třída

S tímto soupeřem se tomuto ročníku spíše nedaří. Každý rok většinou vyhrají jedno vzájemné utkání. Letos v Plzni se to nepodařilo. Domácí svým razantním nástupem vedli po jedenácti minutách 5:1 a takto utkání i skončilo. Vypadá to, že tentokrát českobudějovické trápí marodka a o to bude boj těžší. Plzeň je v tabulce na prvním místě s pouhou jedinou porážkou na Spartě. V posledním zápase vyhrála Plzeň v Berouně 8:1. Zápas začíná nezvykle v sobotu od 17,30 na první ledové ploše.

Osmá třída

Osmička také nedokázala na plzeňském ledě vybojovat body a podlehla tam 3:1. Díky marodce deváté třídy, bude zřejmě oslabena i tato třída, hlavně v obraně. V této třídě je Plzeň na druhém místě, ale má pouze o dva body více než českobudějovičtí. Takže případné vítězství by znamenalo dotáhnutí tohoto soupeře v tabulce. V posledním zápase vyhrála Plzeň v Berouně 7:3. Zápas začíná v sobotu na první ledové ploše opět v nezvyklý čas v 15,30.

Sedmá třída

Sedmička dokázala na domácím ledě Plzeň porazit 7:4. Plzeň je v tabulce na třetím místě s dvaceti pěti body, o tří více než HC České Budějovice. V posledním kole porazila Plzeň doma Beroun vysoko 10:2.

Šestá třída

Šestka má za sebou dvě porážky s těžkými soupeři a určitě nechce v této sérii pokračovat. V Českých Budějovicích prohrála Plzeň 6:3. To by byl dobrý výsledek i tuto sobotu. Plzeň je v tabulce druhá s dvaceti osmi body, o pět více než českobudějovičtí. Navíc má Plzeň nejlepší ofenzívu. V posledním kole porazila Plzeň doma Beroun 9:1.

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....