Banes Motor České Budějovice
23.11.2008, Miroslav Mayer

Slavii porazila jen osmička

Č. B u d ě j o v i c e - Žákovské týmy HC České Budějovice příliš nezvládly svá utkání se Slavií Praha. Stejně, jako v minulém kole proti Spartě uspěl pouze jeden tým a tím byl tým osmé třídy. Všechny ostatní třídy nedokázali svého soupeře porazit a nezískali ani bod. Nikdo z hráčů se tentokrát bodově nevyznamenal. Hráčem kola se proto stává hráč osmé třídy Lukáš Vopelka,(viz foto) který dal dvě branky a přispěl tak k porážce Slavie na jejím ledě.

Devátá třída

Každá série má svůj konec a tak skončila i sedmi zápasová vítězná řada deváťáků. Nad jejich síly byla Slavie na svém ledě v Edenu. Zápas nezačal pro českobudějovické dobře a prohrávali již 4:1. Přesto se jim podařilo ještě skóre snížit na 4:3, ale pak si již nedala Slavie vítězství vzít, když se prosazovala ve vlastním oslabení. Konečný výsledek 8:4 pro Slavii Praha. Jedním ze střelců branek byl i Ondřej Heppler(viz foto).

Osmá třída

Osmáci, jako jediná třída, drželi v utkání se Slavií prapor českobudějovického hokeje. Je pravda, že tomuto ročníku se proti Slavii vždy dařilo a dokázal vítězit ve většině utkání. Tentokrát bylo utkání dramatické a rozhodovalo se až v poslední třetině. Více štěstí bylo na hokejkách českobudějovických, kteří zvítězili 4:3. Autorem vítězného gólu byl David Ruda(viz foto).

Sedmá třída

Sedmáci nedokázali na svém ledě oplatit porážku z Prahy. Utkání bylo dramatické, i zde se rozhodovalo až v poslední třetině, kterou nakonec dokázala Slavie vyhrát i tím i celé utkání 3:2. Dva body v utkání zaznamenal tradiční zakončovatel sedmé třídy Jiří Smejkal.

Šestá třída

Šesťáci dokázali v prvním zápase vyhrát v Praze 10:4 a tak se očekávalo vítězství i na domácím ledě. Jenomže již po první třetině bylo utkání prakticky rozhodnutu, neboť Slavie vedla již 4:1. Ani v dalším průběhu zápasu se již domácí herně nezvedli a tak jim Slavie oplatila porážku a zvítězila 7:3. Autorem dvou branek domácích byl Jan Bárta.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....