Banes Motor České Budějovice
11.11.2008, Miroslav Mayer

Reprezantační mládežnické akce

Č. B u d ě j o v i c e - V minulé týdnu proběhly reprezentační akce mládežnických reprezentací. Pouze reprezentační výběr “18“ dokázal vyhrát všechna svá utkání. V každém výběru nastoupili i hráči HC České Budějovice. Skórovat se podařili pouze tradičnímu střelci Romanu Horákovi a první reprezentační branku si připsal i Radim Heřman.

ČR “16“

V tomto výběru byli dva hráči Lukáš Sedlák a nově i Michal Švihálek. Prvně jmenovanému se při prvním letošním srazu střelecky dařilo, ale tentokrát se střelecky neprosadil. Michal Švihálek také na první reprezentační branku ještě čeká.

Výsledky ČR “16“

ČR – Švýcarsko   4:1
ČR – Švýcarsko   2:3
ČR – Švýcarsko   5:2

ČR “17“

Tento reprezentační výběr sehrál tři přátelská utkání s se stejně starým výběrem Finska. V týmu nastoupil ke všem zápasům Bohumil Jank. Tento produktivní obránce se tentokrát střelecky neprosadil, přesto na sebe upozornil dobrou hrou. První dva zápasy česká sedmnáctka vyhrála v posledním podlehla.

Výsledky ČR “17“

ČR – Finsko   6:3
ČR – Finsko   3:0
ČR – Finsko   2:3

ČR “18“

Osmnáctka sehrála tři přátelská utkání s Polskou reprezentací do dvaceti let. Všechna utkání se českým hokejistům podařila a dokázali v nich zvítězit. Hned v prvním utkání se brankově prosadili českobudějovičtí hráči Roman Horák (viz foto) a Radim Heřman. Pro tuto kategorii je vrcholem mistrovství světa.

Výsledky ČR “18“

Polsko“20“ – ČR“18“   6:0 
Polsko“20“ – ČR“18“   2:1
Polsko“20“-  ČR“18“   1:6

ČR “20“

Dvacítka se představila na turnaji čtyř mužstev ve Švédsku. Dá se říci, že se jí příliš výsledkově nedařilo. Celkově obsadila třetí místo před Finskem.

Výsledky ČR “20“

Švédsko – ČR     5:3
Finsko – ČR      3:2sn
Rusko – ČR       6:3    
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....