Banes Motor České Budějovice
04.11.2008, Miroslav Mayer

Kobra Praha- středeční soupeř žáků

Č. B u d ě j o v i c e - Ve středu se žákovské týmy HC České Budějovice utkají v žákovské lize s týmem HC Kobra Praha. Tento soupeř by měl být pro českobudějovické žáky z kategorie lehčích soupeřů i vzhledem k jejich tabulkovému postavení. Výhodu domácího prostředí budou mít žáci deváté a osmé třídy, žáci šesté a sedmé třídy zajíždějí na svá utkání do Prahy.

Devátá třída

Devítka má za sebou čtyři vyhraná utkání v řadě a svému soupeři má co oplácet. V prvním vzájemném souboji v Praze překvapivě prohrála 2:1 a potvrdila tak, že na Kobře mívá problémy. Doma naopak Kobru vždy bez problémů poráží. Kobra je v tabulce osmá s deseti body a v posledním zápase prohrála doma s Plzní 5:1. Zápas začíná v Budvar Aréně od 14,30.

Osmá třída

Osmička smolně prohrála poslední zápas v Písku a bude chtít opět nastoupit na vítěznou vlnu. První zápas v Praze vyhrála sedmička 6:4, díky výbornému závěru. Kobra je v tabulce na devátém místě se šesti body. V posledním zápase prohrála s Plzní vysoko 15:1. Zápas začíná na první ledové ploše Budvar Arény od 12,30.

Sedmá třída

Sedmička také prohrála s Pískem a bude si chtít spravit chuť s Kobrou. První vzájemný zápas doma dokázala sedmička vyhrát 6:4. Kobra je v tabulce předposlední se čtyřmi body. V posledním zápase prohrála v Plzni 5:2.

Šestá třída

Šestá třída má na svém kontě dvě porážky od relativně slabších týmů, ale na Kobře by tato série neměla pokračovat. V prvním zápase v Českých Budějovicích vyhrála šestka vysoko 14:1. Kobra je v tabulce devátá s devíti body. V Plzni ovšem vysoko prohrála 18:1.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....