Banes Motor České Budějovice
28.09.2008, Miroslav Mayer

Výsledkový servis: žákovská liga 6.-9. třída

Č. B u d ě j o v i c e – Žákovské celky měli v sobotu za soupeře Slavii Praha. Přesto, že se jedná o velice těžkého soupeře podařilo se žákům ve třech případech zvítězit a pouze jednou odešli poraženi. Nejvýraznějšího vítězství dosáhla šestá třída 10:4. Nejaktivnějším hráčem tohoto kola je Jakub Doktor, autor tří branek.

Devátá třída

Devátá třída nezačala své utkání dobře a po první třetině prohrávala 2:0. Slavie byla navíc lepším celkem a mužstvo držel brankář David Gába (viz foto). Ve druhé třetině se podařilo vyrovnat skóre i hru a v poslední třetině byli domácí aktivnější a svoje vítězství 4:2 pečetili gólem do prázdné branky. Mužstvo tak potvrdilo výsledkový i herní posun.

Osmá třída

Osmička se dokázala oklepat po vysoké porážce od Sparty a předvedla dobrý výkon, který vedl k vítězství 6:2. O svém vítězství rozhodli osmáci drtivým závěrem, když dali tři branky v posledních dvou minutách. Nejaktivnější byl domácí hráč David Ruda autor dvou branek.

Sedmá třída

Sedmá třída jako jediná nedokázala Slavii zdolat a odváží si z Prahy porážku 3:7. O utkání rozhodla již první třetina. V utkání zaznamenal dva body Jiří Smejkal. V dalším utkání s Plzní se bude sedmá třída těžko zvedat.

Šestá třída

Šesťáci si drží neporanitelnost i po utkání na Slavii. Dokonce se jim podařilo dát v Edenu deset branek a to se určitě hodně mužstvům nepodaří. O výsledku rozhodla druhá třetina, kterou českobudějovičtí vyhráli 6:2. Celkově z toho je vítězství 10:4. Tři body zaznamenali Jakub Doktor, František Bárta a Roman Hlavica.
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....