Banes Motor České Budějovice
24.09.2008, Miroslav Mayer

Další kola juniorských a dorosteneckých soutěží

Č. B u d ě j o v i c e - Mládežnické soutěže nabírají ostré tempo a tento víkend je čeká již 7. a 8. kolo. Junioři se představí doma, dorost A zajíždí na další Moravský "trip" a dorost B hraje v pátek na domácím ledě a v neděli zajíždí do Nymburka. Junioři budou chtít udržet svoji letošní neporazitelnost v normální hrací době, dorost A zlepšit hru i bodový zisk a dorost B opět chytit tempo a vyhrát.

Junioři

V pátek hostí junioři na druhé ledové ploše od 16.00 HC Šumperk. Ten se nachází na dvacáté příčce s šesti body. V posledním zápase porazil doma Spartu 4:3. Na soupeřově hřištích zatím nebodoval. V tomto zápase jsou domácí favority a měli by získat plný počet bodů.

Dalším soupeřem bude v sobotu od 12.30 v Budvar Aréně další moravský klub HC Slezan Opava. Ten je v tabulce na 16. místě s osmi body. V posledním zápase prohrála doma se Slavií 1:3. Na hřišti soupeře získala Opava zatím tři body za výhru v Chomutově. I v tomto utkání jsou domácí hokejisté favoritem. Důležité bude nepodcenit soupeře a podat maximální výkon. Sezónu mají zatím junioři rozjetou skvěle, usadili se na čtvrté příce tabulky a zatím ještě neprohráli v normální hrací době.

Tabulku juniorů naleznete ZDE!


Dorost A

Jestliže junioři jsou ve svých zápasech favotity, tak o dorostu platí opak. Zajíždějí na led těžkých soupeřů, kde nemají co ztratit a naopak určitě nehrozí podcenění soupeře. Nejprve v pátek zajíždějí do Opavy. Ta se nachází na osmém místě tabulky s dvanácti body. Na domácím ledě zatím obě svá utkání vyhrála, v posledním kole prohrála Opava na Spartě 6:2.

V sobotu zajíždí dorostenci na led vedoucího mužstva soutěže HC Vítkovice. Ty doma ztratili zatím jeden bod za výhru na nájezdy nad Karlovými Vary. V posledním kole vyhráli Vítkovice 7:1 v Pardubicích.

Tabulku dorostu A naleznete ZDE!


Dorost B

Dorost B přivítá na svém ledě v pátek, po utkání juniorů na druhé ploše, tradičního účastníka ligy dorostu tým z Benátek nad Jizerou. Tým z Benátek nad Jizerou se nachází na čtvrtém místě tabulky se čtyřmi body. V posledním zápase vyhrály Benátky doma s Nymburkem 7:2. Na hřišti soupeře hráli zatím Benátky pouze jednou, v Pardubicích podlehly 3:2. Tento souboj bude určitě velmi vyrovnaný. Pokud nebudou mít diváci po extraligovém utkání ještě hokeje dost, můžou přijít povzbudit domácí celek na druhou ledovou plochu.

V neděli zajíždí českobudějovičtí do Nymburka. Ten je v tabulce na sedmém místě se třemi body. Doma zatím ještě nevyhrál, získal jeden bod za remízu 3:3 s Příbramí. Českobudějovičtí dorostenci jsou zatím v tabulce ligy dorostu na třetím místě s pěti body. Věříme, že po tomto dvojkole navýší sbírku svých bodů.

Tabulku dorostu B naleznete ZDE!

Soupisku dorostu B naleznete ZDE!

Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....