Banes Motor České Budějovice
15.09.2008, Miroslav Mayer

Žákovská liga 6.-9. třída další kolo

Č. B u d ě j o v i c e - Tuto středu proběhne první vložené kolo žákovské ligy 6.-9. třídy. Soupeřem našich celků bude netradiční soupeř HC Meteor Třemošná. S tímto soupeřem se naše mužstva v minulosti neměla možnost utkávat. Rozhodně se nejedná o nějak těžkého soupeře, spíše by měl patřit k těm příjemnějším. Ovšem žádný soupeř se nesmí podcenit.

Devátá třída

Mužstvu vstup do sezóny nevyšel a zatím čeká na svou první výhru. Zabrat musí celé mužstvo, ale nejvíce se čeká na góly. Zatím pouze jeden na zápas je žalostně málo. Mužstvo Třemošné také své první dva zápasy prohrálo, ovšem ze silnými soupeři. Na Slavii podlehlo vysoko 13:1 a doma s Plzní 10:0. Mělo by se tedy jednat o ideálního soupeře k rozjetí mužstva. Utkání začíná v 16.00 na první ledové ploše.

Všechny zápasy:

Č. Budějovice - Písek         1:2
Kobra Praha - Č. Budějovice   2:1 
Slavia Praha - Třemošná      13:1
Meteor Třemošná - Plzeň       0:10

Osmá třída

Osmáci mají zatím plný počet bodů. Na Kobře zachraňovali výsledek až v poslední třetině, nyní by neměli mít takové potíže. Mužstvo Třemošné také oba zápasy prohrálo. Na Slávii 11:2 a doma s Plzní 5:11. Zápas začíná na první ledové ploše ve 14,00.

Všechny zápasy:

Č. Budějovice - Písek         5:2
Kobra Praha - Č. Budějovice   4:6 
Slavia Praha - Třemošná      11:2
Meteor Třemošná - Plzeň       5:11

Sedmá třída

Sedmáci jsou dosud neporaženým mužstvem a měli by svou neporazitelnost prodloužit ještě alespoň o jeden zápas. Jejich soupeř první dva zápasy prohrál. Doma se Slávii 5:1 a v Plzni 0:5. V této třídě to bude určitě vyrovnaný zápas.

Všechny zápasy:

Písek - Č. Budějovice         3:6
Č. Budějovice - Kobra Praha   6:4 
Třemošná - Slavia Praha       1:5
Plzeň - Třemošná              5:0

Šestá třída

Šesťáci si v minulém kole zastříleli, ale v jejich třídě se bude jednat rozhodně o nejvyrovnanější soupeře. Třemošná totiž porazila doma Slavii 10:2. ale v Plzni podlehla 4:8. Českobudějovičtí šesťáci budou muset ukázat své schopnosti, aby z Třemošné přivezli body.

Všechny zápasy:

Písek - Č. Budějovice         3:7
Č. Budějovice - Kobra Praha  14:1 
Třemošná - Slavia Praha      10:2
Plzeň - Třemošná              8:4
Sociální sítě

Jaká byla podle zástupců vedení sezona 2023-24? pojďte si to poslechnout!

Branky a nahrávky: 5. Remeš (Vachun, Lev), 6. Pitel (Willmann), 29. Vachun (Mar. Kříž, Hoch), 31. Pitel (Willmann, Hoch), 39....